Book et gratis besøg af gardinbussen

Det behøver ikke at være besværligt at købe gardiner og solafskærmning. Du bestiller et gratis besøg og så kommer gardinmageren ud og måler op. Han har endda gardinprøver med som du kan kigge på, mærke kvaliteten og sammenligne farver med dine møbler.

Du får professionel rådgivning omkring mulighederne og hvilke gardiner der passer bedst i dine vinduer. Og har du også behov for en markise til altanen eller terrassen, så klarer han også det.

 

Book et gratis besøg nu og lad dig inspirere af de mange flotte gardiner. 

 

Hvad koster det at få målt op af gardinmageren?

Det koster ikke noget at få målt op. Book et besøg gratis og uanset om du skal have gardiner, rullegardiner, lameller, plisségardiner, markiser, akustik eller andre spændende løsninger, er det skræddersyet præcist til dine behov og prisen individuel. Der er sjældent nogen “standard” størrelse og finder du nogle billige løsninger i faste mål, skal de alligevel skæres til. Derfor kan du ikke få en pris uden at vi får lov til at måle op og vise dig varianter og produkter. Tag mod tilbuddet og lad os tale pris, når du har fundet den løsning, der er perfekt til dig. 

Hvide gardiner efter mål
Gardiner efter mål fra JAB
Gardiner efter mål fra JAB
Gardiner efter mål

Hvad får jeg, ved at bruge
gardinmageren?

Ud over at få målt op og præsenteret produkter, så får du en super service. Vi lytter til dine behov og forstår at fremlægge de bedste muligheder. Monteringen klarer gardinmageren også selv!

Gardiner efter mål