fbpx
Gardiner til erhverv

Gardiner til erhverv, indvendig og udvendig solafskærmning, akustikløsninger og energibesparelse er en del af indretningen på kontorerne eller i butikkerne.

Book et møde
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner til erhverv og institutioner

De fleste virksomheder og institutioner har særligt behov for at kunne skærme af for lys mod computerskærme samt i mødelokaler.

Derudover har virksomheder og institutioner brug for flotte gardiner til at gøre indretningen hyggelig og æstetisk.

Solafskærmning hjælper med at gøre arbejdsklimaet behageligt indendørs. Derudover har arbejdspladser brug for reparation af gardiner.

Gardinmageren hjælper virksomheder, skoler og institutioner med følgende:

  • Hjælp til at få nye gardinløsninger
  • Hjælp til solafskærmning
  • Reparation og service på eksisterende gardiner, persienner og solafskærmning

Kontakt Gardinmageren i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed eller institution. Ingen opgave er for stor!

Gardiner til erhverv - mobil
Gardiner til skoler og institutioner

Gardiner til skoler

Gardinmageren tilbyder skræddersyede gardinløsninger, solafskærmning og reparationer af eksisterende gardiner til skoler og institutioner.

Vi hjælper med at tilpasse de nye gardiner og solafskærmning, så de passer perfekt til hver enkelt type rum på skolen – lige fra klasseværelser og gymnastiksale til fællesarealer og kontorlokaler.

I kan vælge imellem et bredt udvalg af materialer, farver og designs, der ikke kun sikrer optimal lyskontrol, men også bidrager til en æstetisk tiltalende atmosfære.

Vi lægger vægt på både funktionalitet og sikkerhed, hvilket sikrer, at gardinerne er nemme at betjene og opfylder de gældende sikkerhedsstandarder.

Udover at levere nye gardiner og solafskærmning tilbyder vi også reparation af eksisterende gardinløsninger, så I kan forlænge levetiden af jeres gardiner og spare penge. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe jer.

Gardiner og solafskærmning til arbejdspladsen

Gardinmageren har erfaring med alle typer gardinløsninger til erhverv og ved, hvad der er muligt, og hvad der ikke virker!

Den perfekte belysning og rumdeling fremmer arbejdsglæden, og man bliver mere produktiv. Særligt i kontorlandskaber.

Når vi kommer gratis på besøg på jeres arbejdsplads, så kigger vi først og fremmest kigger på forholdene på jeres arbejdsplads for jeres ønskede løsninger, jeres lysindfald gennem hele dagen, og om der er særlige udfordringer.

Lange gardiner har flere funktioner i det store kontormiljø. Dels dækker de for det klare lys og den skarpe sol, men de giver også lokalerne varme og hygge.

Der er mange der vælger dobbelt lag gardiner, hvor de inderste er tynde og nærmest gennemsigtige og de ydre gardiner er kraftigere og holder på varmen om vinteren.

Selvfølgelig kan de ydre gardiner også holde varmen ude om sommeren, hvis solen står direkte ind i lokalerne. Det samme gælder solpaneler og screens til kontoret.

Tag eksperten med på råd, når du vil forbedre forholdene for din medarbejder.

Gardiner til mødelokale