Makeover til kontormiljøet

Gardiner til erhverv, indvendig og udvendig solafskærmning, akustikløsninger og energibesparelse er en del af indretningen på kontorerne eller i butikkerne.

Book et møde

Få besøg af Gardinmageren

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Ring 28 92 32 10

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?
Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

Ring nu på
28 92 32 10

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner til erhverv med stil

De fleste virksomheder har særligt behov for at kunne skærme af for lys mod computerskærme. De skal kunne betjene gardiner og solafskærmning med fjernbetjening eller med en automatisk løsning. Gardinmageren har erfaring med løsninger til erhverv og ved hvad der er muligt og hvad der ikke virker! Først og fremmest kigger gardinmageren på forholdene, jeres lysindfald gennem hele dagen og om der er særlige udfordringer.

Lange gardiner har flere funktioner i det store kontormiljø. Dels dækker du for det klare lys og den skarpe sol, men de giver også lokalerne varme og hygge. Der er mange der vælger dobbelt lag gardiner, hvor de inderste er tynde og nærmest gennemsigtige og de ydre gardiner er kraftigere og holder på varmen om vinteren. Selvfølgelig kan de ydre gardiner også holde varmen ude om sommeren, hvis solen står direkte ind i lokalerne.

Tag eksperten med på råd, når du vil forbedre forholdene for din medarbejder.

Gardiner fra JAB med mønster og struktur
Få gardiner fra en gardinbutik i Lyngby

Vil du vide hvorfor gardiner og solafskærmning er så vigtig?

Den perfekte belysning og rumdeling fremmer arbejdsglæden og man bliver mere produktiv. Særligt i kontorlandskaber.

Stofgardiner er en spændende løsning, for her har du virkelig muligheden for at præge indretningen i din bolig. Du kan vælge stofgardiner i mange forskellige farver og designs, og de kan tilpasses ethvert rum ud fra dine ønsker og behov.
Stofgardiner kan have flere funktioner. De kan blandt andet skabe en god akustik, hvor skarpe lyde bliver dæmpet eller de kan mørklægge dele eller hele rummet. De er derudover velegnede til rumdeling.
Gør dine gardiner personlige i valget af farver, design og måden, de bliver hængt op på. Rynkebåndet, der sidder øverst, kan fx designes med forskellige læg, hvilket kommer til udtryk i de folder, som gardinet har, når de er trukket for. En af de meget populære rynkebånd er Waves. De rynker ikke, men de har en fast form og laver nogle flotte bølger i stoffet, hvilket givet et elegant og enkelt udtryk. Du har også mulighed for at vælge gardiner, der både hænger foran vinduerne eller langs væggene. Stofgardiner er de bløde elementer i boligen, som giver en behagelig stemning.

Hvide gardiner efter mål
Gardiner fra gulv til loft
Gardiner efter mål fra JAB
Gardiner efter mål