fbpx

Gardiner Amager

Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bor eller arbejder du på Amager, og skal du have gardiner til hjemmet eller arbejdet? Så kan vores gardineksperter hjælpe dig.

Når du skal have nye gardiner på Amager og København S, kan du trække på Gardinmagerens mange års erfaring med at rådgive vores kunder, så de får de rette gardiner.

For gardiner er jo ikke bare gardiner. De er en vigtig del af boligens og kontorets indretning, hvor de skaber hygge og afskærmer fra solen stråler og nysgerrige blikke fra gaden. Gardiner kommer i et utal af designs, i forskellige stoftyper og med forskellige mønstre. Det kan være svært at vælge rigtigt!

Vi kører over hele Amager, men kan blandt andet også hjælpe dig med gardiner i København, gardiner i Lyngby og på Frederiksberg.  

 Få besøg af Gardinmageren i din bolig eller på din arbejdsplads på Amager, og få vejledning til at vælge de rette nye gardiner, persienner eller markiser.

Vi kommer og måler op for dig og hjælper dig med opsætning og montering af gardinerne og giver dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag, og så finder vi et tidspunkt, der passer dig, til at få besøg af vores gardin specialister til både rådgivning og montering.

Gardiner på Amager
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Professionel hjælp til at købe gardiner på Amager

Vi ved, at det kan være rigtig besværligt at tage til den lokale gardinbutik på Amager, selv hvis du bor tæt på. Typisk har du kun tid sent om eftermiddagen eller i løbet af lørdagen, hvor alle andre også er ude og handle ind.

Det kan også være svært at finde parkeringsplads i myldretiden og i løbet af lørdag formiddag.

Så hvorfor ikke gøre det nemt for dig selv, når du skal have gardiner eller persienner og få gardineksperten til at komme hjem til dig i stedet?

Uanset om du skal have funktionelle gardiner til dit kontor og arbejdsplads på Amagerbrogade, eller om du skal have smukke og hyggelige gardiner til din bolig i Ørestad, så gør vi det nemt for dig og besøger dig på din adresse.

På mødet tager vi en snak om dine behov til funktionalitet og ønsker til design, mønster og stof. Du kan trække på vores store erfaring med gardiner, deriblandt rullegardiner, foldegardiner samt plisségardiner. Vi står klar til at hjælpe dig hele vejen med både opmåling og montering – og vi har et bredt udvalg af gardiner!

Udfyld formularen

Du kan ringe på 44 44 55 55 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få besøg af gardinbussen på Amager
Få besøg af gardinbussen på Amager
Få gardiner på Amager i dag
Indret med gardiner på Amager

Hjælp til alle typer gardiner: Få gratis besøg af vores gardinbus

Vores gardinbus er en mobil gardinbutik, der kører ud til vores kunder på Amager – og i hele København og Nordsjælland. Når du får besøg af vores gardinbus på Amager, tager vi en masse vareprøver med til dig af gardiner og persienner. I sortimentet finder du både rullegardiner, plissegardiner, stofgardiner og persienner.

Et besøg fra gardinbussen er den måde, vi bedst kan hjælpe dig på som vores kunde. Og naturligvis kommer vi ud til dig helt gratis.

Når vi tager vareprøver med af forskellige gardin typer, kan du selv vurdere, hvilket stof, design, mønstre og farver der passer ind i din indretning. Du har også mulighed for at føle og mærke kvaliteten af stoffet, før du går videre med ordren.

Vi ved nemlig fra erfaring, at dette er den bedste måde, hvorpå du som kunde kan blive tilfreds med købet af dine gardiner.

Typisk varer et besøg omkring 1 time. På mødet får du råd og vejledning, så vi kan finde den helt rigtige løsning og de bedste gardiner eller persienner for dig til kontoret eller din bolig. Hvis du er interesseret i at fortsætte med ordren, måler vi op til gardinerne, når vi alligevel er der. Så får du fremsendt et uforpligtende tilbud.

Når gardinerne er fremstillet og syet til, kommer vores gardinbus på besøg igen, og så monterer vi og hænger dine gardiner op for dig.

… Og vi går ikke, før dine gardiner hænger perfekt!

Overvejelser om at finde de bedste gardiner, persienner og markiser

Der kan være rigtig mange overvejelser, hvis du skal købe nye gardiner, persienner eller markiser. Gardiner fås trods alt i rigtigt mange varianter, derunder:

  • Rullegardiner
  • Plisségardiner
  • Foldegardiner
  • Lamelgardiner
  • Markiser
  • Solafskærmning

Gardinernes design, stof og funktionalitet skal helst gå op i en højere enhed. For det første skal de være flotte og pæne at se på. Gardiner er i den grad med til at definere udtrykket i indretningen, både i boligen og på arbejdspladsen.

For det andet skal de have en praktisk funktion. Dette kunne være at skærme for solens skarpe stråler, holde nysgerrige blikke væk fra vejen, mørklægge lokalet og regulere temperaturen.

En helt andet overvejelse er naturligvis gardinerne pris. For gardiner, persienner og markiser er bestemt ikke billige. Selv plissegardiner, foldegardiner og et rullegardin kan koste mange penge.

Derfor kan det kræve nogle grundige overvejelser og research, før du beslutter dig endeligt for, hvilken type gardin, rullegardin, persienne eller markise, du ønsker at købe.

Husk dog, at Gardinmageren altid er parat til at rådgive og vejlede dig, når du skal have gardiner på Amager til hjemmet eller din arbejdsplads’ kontorer. Vi har stor erfaring med at rådgive om rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, foldegardiner og gardiner til at afskærme for solens skarpe stråler.

Vi står klar til at hjælpe dig med rådgivning på Amager og København S til at finde den helt rigtige persienne eller gardin til dine vinduer, selv hvis de kræver gardiner i specialmål. Derved kan du bedst muligt sætte dit eget præg på dit hjem eller kontor.

Og du kan altid booke os til et møde på din adresse, helt gratis. Skriv til os i dag ved at udfylde kontaktformularen, eller giv os et ring på 28 92 32 10. Vi glæder os meget til at tale med dig!