fbpx

Gardiner Charlottenlund

Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Når du skal have gardiner i Charlottenlund og Klampenborg, så kan vi hjælpe dig med alle typer gardinløsninger – naturligvis kombineret med ærlig service og fair priser.

Der findes et utal af forskellige gardinløsninger på markedet. Det betyder, at du altid har mulighed for at skabe dig et unikt udtryk i din boligindretning med smukke gardiner.

Du kan vælge mellem mange forskellige typer, lige fra persienner og lamelgardiner til rullegardiner i høj kvalitet samt diverse former for afskærmning.

Du kan også vælge imellem farverige gardiner såsom de ikoniske og smukke Designers’ Guild gardiner poser til funktionelle gardinløsninger fra Kvadrat.

Vi kører over hele byen og kan derfor også hjælpe dig med at få gardiner i København, gardiner på Frederiksberg og i Lyngby.

Persienner i bolig i Charlottenlund
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Gardinbussen Charlottenlund

Når du ønsker nye gardiner eller helt nye persienner, så er det et oplagt valg at få besøg på din adresse af gardinbussen i Charlottenlund. Hvorfor tage til Jægersborg Allé eller Ordrupvej, når gardin butikken kan komme hjem til dig?

Når du får gratis besøg af vores gardinbus, dér hvor gardinerne skal hænge, har du også mulighed for at få gratis rådgivning.

Vi sørger for at tage en masse vareprøver med i vores gardinbus, så du kan se, hvordan de forskellige gardintyper vil tage sig ud hjemme hos dig.

Samtidig kan du også føle og mærke på stoffet. Så kan du være sikker på, at du får den helt rigtige løsning for dig.

Udfyld formularen

Ring på 44 44 55 55 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Smukke og blomstrede gardiner i Charlottenlund
Up-and-down gardiner
Plissegardiner i Charlottenlund fra Gardinmageren
Gardiner og persienner i Charlottenlund

Gardiner Charlottenlund: Altid kompetent vejledning

Når du får besøg af vores gardinbus i Charlottenlund, så måler vi op med det samme, hvis du ønsker at fortsætte med ordren.

Så sender vi din ordre i produktion, og du er naturligvis sikret den bedste skræddermæssige kvalitet.

Vi har mere end 15 års erfaring indenfor gardinbranchen – og det er din garanti for, at du altid får kompetent vejledning og rådgivning om de bedste gardiner på markedet.

Nye gardiner til virksomheder

Mange forskellige typer virksomheder kan også nyde godt af gardiner i indretningen såvel som forskellige typer markiser og solafskærmning.

Gardiner og solafskærmning er trods alt med til at sikre det gode arbejdsklima på kontoret – hvilket er med til at gøre dine medarbejdere glade på arbejdet. Som specialister i gardiner har vi stor erfaring med at rådgive og vejlede virksomheder omkring de bedste gardinløsninger.

Gardiner til skoler og institutioner

Hvis du repræsenterer en skole eller en institution, kan vi også hjælpe dig med dine gardinløsninger. Måske I ønsker mørklægningsgardiner til et klasselokale? Eller måske I også ønsker forskellige typer af solafskærmning?

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Skab den rette atmosfære i hjemmet med gardiner

Skabe den rette atmosfære i dit hjem med nye og flotte gardiner. Vi har alle typer af gardiner, som du måtte ønske dig:

  • Lamel gardiner

  • Persienner

  • Markiser

  • Foldegardiner

  • Liftgardiner

… Og mange andre. De kan allesammen være med til at skabe en hyggelig stemning i dit hjem.

Gardiner Charlottenlund: Kvalitet og håndværk

Når du handler hos Gardiner-Charlottenlund.dk, så er du sikret kompetent og professionel rådgivning samt de bedste gardinløsninger i den højeste kvalitet for markedet.

Vi mener nemlig ikke, at vi kan stå inde for andet. For nye gardiner i høj kvalitet er ikke nødvendigvis billige!

Derfor gør vi vores yderste for at sikre, at du får dine gardinløsninger i den højeste kvalitet samt monteret i den bedste håndværksmæssige kvalitet.

Valg af gardiner til forskellige rum

Når du skal have gardiner, så er det vigtigt at være opmærksom på, at forskellige typer af gardiner er bedre egnede til forskellige typer rum i hjemmet end andre.

F.eks. er mørklægningsgardiner ideelle til soveværelset og børneværelset, så du og din familie kan sove godt i mørke uden at blive forstyrret af det lys fra gaden.

Energibesparende gardiner

En ting er selvfølgelig det praktiske overvejelser omkring gardinernes funktionalitet.

Noget helt andet er, at du også kan indrette din bolig med gardiner, som kan hjælpe dig med at spare på din elregning.

Med varmeisolerende gardiner kan du nemlig sikre dig, at varmen holdes inde om vinteren og ude om sommeren. Dette sikre et godt indeklima i din bolig eller på din arbejdsplads.

Lyddæmpende gardinløsninger

Ligeledes er nogle typer af gardiner bare rigtig gode, hvis hovedformålet er lyddæmpning. Denne type af gardiner kan ofte være tykke, eller gardinløsningerne kan være i form af egentligt, lyddæmpende plader

Vi kan naturligvis rådgive dig omkring alle disse ting – og meget mere.

Moderne gardintrends

Gardiner-Charlottenlund.dk er eksperter i moderne gardintrends og rådgiver vores kunder med glæde.

Vores team af professionelle fagfolk står klar til at hjælpe med at vælge de perfekte gardiner til enhver indretning.

Vi giver råd om minimalistiske designs, naturlige materialer, farverige mønstre og forskellige gardinlængder. Vores mål er, at du kan skabe dig en stilfuld og personlig atmosfære i ethvert rum.

Gennemgang af aktuelle gardintrends

Minimalistiske gardiner i neutrale farver og enkle designs er et hit. Naturlige materialer som hør og bomuld er også populære valg.

Farverige gardiner er også populære og tilføjer et friskt pust til indretningen.

Endelig er lange gardiner, der når helt ned til gulvet, meget populære og skaber et elegant look i indretningen.

Hvem er vi?

Vi har 15 års erfaring med gardiner.

Vores virksomhed ligger i Frederikssund, men vi kører over hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi har 15 års erfaring med alt indenfor gardiner.

Kontakt os for en gratis konsultation

Du skal være velkommen til at give os et ring på 44 44 55 55 eller udfylde kontaktformularen, og så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi.

Åbningstider

Vores åbningstider er som følger:

Mandag: 9.30-16.30

Tirsdag: 9.30-16.30

Onsdag: 9.30-16.30

Torsdag: 9.30-16.30

Fredag: 9.30-16.30

Efter særlig aftale kommer vi også gerne på besøg efter klokken 16:30 – vi ved jo godt, at du nok ikke har mulighed for at være til stede i dagtimerne, fordi du var på arbejde. Derfor forsøger vi at være så fleksible som vi kan, for at kunne hjælpe dig bedst muligt.

Så giv os et ring eller udfyld kontaktformularen – her på siden vi glæder os meget til at høre fra dig.