fbpx
Gardiner til din bolig

Der sker noget, når der kommer gardiner i rummet. Uanset om det er i stuen, køkkenet, badeværelset eller værelserne, så skal de både være funktionelle og flotte på samme tid.

Kontakt gardinmageren
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Ensfarvede gardiner efter mål

Gode gardiner giver glæde

Dine gardiner har stor betydning for, hvordan dit hjem tager sig ud. Ligesom gulvet, møblerne og farven på væggen, gør dine gardiner noget ved udtrykket i boligen.

Har du brug for energibesparende gardiner, der kan holde varmen ude? Skal de være nemme at holde rene, eller er deres udseende og funktion vigtigere? Spørg gardinmageren om gode råd, for gardiner efter mål er en stor beslutning.

Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Rosa farvede gardiner efter mål
Foldegardiner og rosafarvede gardiner efter mål
Blomstrede gardiner efter mål
Gardiner efter mål med mønster
Hvide gardiner efter mål
Hvide gardiner efter mål med struktur
Grå gardiner efter mål til badeforhæng
Gardiner efter mål til badeværelset

Gå ikke på kompromis med dine gardiner, når du kan få målt op gratis

Stofgardiner er en investering, for de holder i mange år. Gardiner er endda blevet mere populære som aldrig før, og er i dag en del af indretningen i mange hjem, institutioner og i erhvervsejendomme med kontor.

Særligt stofgardiner er der stor efterspørgsel på. Stofgardiner er en spændende løsning, der giver mulighed for at præge indretningen i din bolig samtidig med at de også er funktionelle. Du kan vælge stofgardiner i mange forskellige farver og designs, og de kan tilpasses ethvert rum ud fra dine ønsker og behov.

Det kan være svært at vurdere, hvilke gardiner du bliver gladest for på længere sigt, derfor er det en god idé, at tage en snak med Gardinmageren. Her får du kyndig vejledning til at vælge de helt rigtige gardiner til din bolig eller dit erhverv.

RING 44 44 55 55
... eller udfyld formularen og fortæl mig, hvad du ønsker.
Jeg tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Udover gardiner efter mål, findes der også…

Rullegardiner

Rullegardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Persienner

Persienner

Stofgardiner fra Pagunette i gennemsigtigt stof med cirkler

Stofgardiner

Gardiner giver varme

Et hus uden gardiner kan se tomt og sjælløst ud, og så er det også de færreste, der kan undvære gardiner. De fleste synes, det er rart at kunne trække for, når de skal sove eller se tv, eller hvis solen står skarpt ind ad vinduet. Med de rette gardiner kan du skabe en hyggelig og hjemlig stemning – Det giver varme.

Hvilke gardiner skal du have?
I soveværelset kan det måske være rart at have mørklægningsgardiner. Især i foråret og om sommeren kan den sene aftensol være generende for en god nats søvn.

I køkkenet foretrækker du måske nogle fine pyntegardiner, og i stuen vil persienner være en fordel, så du delvist kan afskærme for sollyset, mens du ser tv. Har du store vinduer i din bolig, kan lodrette lamelgardiner ofte være en praktisk løsning.

Med dem kan du nemlig også afpasse lysindfaldet efter behov. Få gardiner efter mål – Aftal en tid med gardinmageren og book gardinbussen. Få målt op til lige præcis de gardiner der passer til dit hjem.

Gardiner efter din smag og dit behov Der findes rigtig mange forskellige gardintyper. Gardiner efter mål er det optimale, for der findes “ingen standard løsninger”, hvis du spørger gardinmageren.

Uanset om dit behov er persienner, lamelgardiner, plisségardiner, rullegardiner, mørklægningsgardiner eller de helt traditionelle gardiner, som du bare trækker for, så er det gardiner efter mål den sikreste måde.

Det er en god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvilke funktioner dine gardiner skal have. I hvilket rum skal gardinerne bruges? Er det pyntegardiner, eller er det gardiner, som skal sørge for det bedste indfald af sollys på alle tider af dagen?