Gardiner til din bolig

Der sker noget, når der kommer gardiner i rummet. Uanset om det er i stuen, køkkenet, badeværelset eller værelserne, så skal de både være funktionelle og flotte på samme tid.
Gå ikke på kompromis med dine gardiner.

Kontakt gardinmageren

Gode gardiner giver glæde

Dine gardiner har stor betydning for, hvordan dit hjem tager sig ud. Ligesom gulvet, møblerne og farven på væggen, gør dine gardiner noget ved udtrykket i boligen.

Gardiner efter din smag og dit behov Der findes rigtig mange forskellige gardintyper. Gardiner efter mål er det optimale, for der findes “ingen standard løsninger”, hvis du spørger gardinmageren.

Uanset om dit behov er persienner, lamelgardiner, plisségardiner, rullegardiner, mørklægningsgardiner eller de helt traditionelle gardiner, som du bare trækker for, så er det gardiner efter mål den sikreste måde.

Det er en god idé, at du gør dig nogle tanker om, hvilke funktioner dine gardiner skal have. I hvilket rum skal gardinerne bruges? Er det pyntegardiner, eller er det gardiner, som skal sørge for det bedste indfald af sollys på alle tider af dagen?

Har du brug for energibesparende gardiner, der kan holde varmen ude? Skal de være nemme at holde rene, eller er deres udseende og funktion vigtigere? Spørg gardinmageren om gode råd, for gardiner efter mål er en stor beslutning.

Rullegardiner

Plisségardiner

Persienner

Lamelgardiner

Flotte stofgardiner i eksklusive kvaliteter

Stofgardiner er populære som aldrig før, og er i dag en del af indretningen i mange hjem og kontorlandskaber.

Stofgardiner er en spændende løsning, der giver mulighed for at præge indretningen i din bolig. Du kan vælge stofgardiner i mange forskellige farver og designs, og de kan tilpasses ethvert rum ud fra dine ønsker og behov.

Det kan være svært at vurdere, hvilke gardiner du bliver gladest for på længere sigt. Gardinmageren kan hjælpe dig med at vælge de helt rigtige gardiner til din bolig.

Hvide gardiner efter mål
Gardiner efter mål fra JAB
Gardiner efter mål fra JAB
Gardiner efter mål

Det hjemmelige hjem
Et hus uden gardiner kan se tomt og sjælløst ud, og så er det også de færreste, der kan undvære gardiner. De fleste synes, det er rart at kunne trække for, når de skal sove eller se tv, eller hvis solen står skarpt ind ad vinduet. Med de rette gardiner kan du skabe en hyggelig og hjemlig stemning.

Hvilke gardiner skal du have?
I soveværelset kan det måske være rart at have mørklægningsgardiner. Især i foråret og om sommeren kan den sene aftensol være generende for en god nats søvn. I køkkenet foretrækker du måske nogle fine pyntegardiner, og i stuen vil persienner være en fordel, så du delvist kan afskærme for sollyset, mens du ser tv. Har du store vinduer i din bolig, kan lodrette lamelgardiner ofte være en praktisk løsning. Med dem kan du nemlig også afpasse lysindfaldet efter behov. Få gardiner efter mål – Aftal en tid med gardinmageren og book gardinbussen. Få målt op til lige præcis de gardiner der passer til dit hjem.