fbpx
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner Frederiksberg

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skal du have nye gardiner på Frederiksberg til din bolig eller dit kontor?

Vi er eksperter i gardiner og kan hjælpe dig, uanset hvilken type af gardin eller persienne, du ønsker i din bolig eller arbejdsplads på Frederiksberg.

Fordi der er så mange valgmuligheder indenfor gardiner, finder mange det fordelagtigt at få rådgivning og vejledning af Gardinmageren omkring valget af gardiner.

Hvilken type stof skal gardinet være lavet af? Og skal gardinet have et særligt mønster? Har du brug for særlig funktionalitet i gardinet såsom støjdæmpning eller mørklægning? Skal gardinet primært bare være til pynt?

Gardinmageren hjælper dig med at finde frem til de rette gardiner eller persienner til lige netop dine behov. Dette gælder, uanset om dine gardiner skal være til boligen eller arbejdspladsen på Frederiksberg.

Vi kører over hele Frederiksberg, men kan også hjælpe dig i resten af København, Amager, og med at få gardiner i Lyngby.

Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen eller give os et ring. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Gardiner Frederiksberg
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Få besøg af vores gardinbus på Frederiksberg

Book en aftale med vores gardinbus på Frederiksberg hos dig, og slip for besværet med at tage til en gardinforretning. Vores gardinbutik har fire hjul, og besøger dig både i hjemmet eller på kontoret.

Vi tager en bred vifte af vareprøver og stofprøver med i vores gardinbus, så du kan se dem, når vi besøger dig. Så kan du bedst få en ide om, hvordan de forskellige gardiner eller persienner vil tage sig ud i din indretning.

Derved kan du både mærke og føle på stoffet, og du kan se dets mønstre. Så kan du bedst vurdere, hvilken type gardin eller persienne, der vil passe bedst ind i din indretning. På mødet rådgiver vi dig og vejleder dig, så du kan foretage det bedste valg.

Husk på, at gardiner er dyre, og du skal se på dem i årevis! Det er derfor vigtigt at vælge rigtigt fra start.

Kontakt os i dag for et gratis besøg!

Udfyld formularen

Ring på 28 92 32 10 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gardiner på Frederiksberg fra Gardinmageren
Få besøg af en gardinbus på Frederiksberg
Indret med flotte gardiner på Frederiksberg
Indret hjemmet med smukke gardiner

Hjælp til dine gardiner på Frederiksberg

Når du får besøg af gardinbussen på Frederiksberg, hjælper vi dig hele vejen. Vi laver opmåling af vinduerne til dine gardiner, når vi alligevel er der.

Typisk tager et besøg omkring en time. Hvis du ønsker at gå videre med ordren, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Så sørger vi for, at dine gardiner bliver syet til efter dine ønskede mål. Når gardinerne er færdige, kommer vores gardinbus på Frederiksberg ud og hjælper med montering af dem udført af en faguddannet montør. Bemærk, hjælp til montering koster og ekstra.

Gardinmontøren monterer dine nye gardiner på Frederiksberg

Når du har fået nye gardiner til boligen eller kontoret på Frederiksberg, skal de også monteres. Vi ved, at mange kunder synes, at det er udfordrende og besværligt at skulle gøre selv i løbet af en travl hverdag.

Vi hjælper dig med at sætte gardinerne op for dig, hurtigt og effektivt, og efter alle kunstens regler. Vi har mange års erfaring i branchen, og har altid det rette udstyr med til opgaven. Så alt dette slipper du for at tænke på.

Gardinmageren gør det nemt for dig. Vi aftaler en tid, og så kommer vi forbi. Det tager typisk kun 1 time, indtil alle dine flotte gardiner er hængt op – afhængigt af antallet.

Så kan du bruge resten af dagen på at nyde synet af dine nye, flotte gardiner i indretningen!

Hvordan vælger du de rigtige Frederiksberg gardiner?

Det er bestemt ikke nemt at vælge de rigtige gardiner til boligen eller arbejdspladsen. Og der er rigtig mange forskellige designs at vælge imellem.

Du skal også beslutte dig for, om du vil have traditionelle stofgardiner, eller om det ville være bedre med persienner i din indretning.

En vigtig overvejelse at gøre sig her er, om dine gardiner overvejende skal være til pynt, eller om de også skal have en praktisk funktion.

Funktionelle gardiner

Skal gardinerne kunne skærme for solens lys og lys fra gaden, skal de reducere lyd og støj, eller skal de primært blot se pæne ud og skabe hygge i Frederiksberg-lejligheden?

Mange typer af gardiner kombinerer både funktionalitet med et flot motiv, design og lækkert stof. Som gardineksperter er det vores job at rådgive dig og vejlede dig til at foretage det rette valg.

På denne måde sikrer du dig, at du får den bedste løsning som passer til din smag og stil samt dine ønsker til funktionalitet.

Du kan trække på vores mange års erfaring med alle typer gardiner. Dette er din garanti for, at du får præcis de gardiner eller persienner, som du ønsker dig.

Gardiner i mange varianter

Vi har erfaring med både almindelige gardiner og skræddersyede gardinløsninger. Ved besøget af gardinbussen hjælper vi dig med følgende gardin varianter i mange farver – og flere til:

Rullegardiner

Foldegardiner

Plisségardiner

Markiser

Lamelgardiner

Liftgardiner

Derudover kan vi også hjælpe med montering af mørklægningsgardiner til at skærme for solens stråler og reducere lyset i dit eget hjem – eller på kontoret. Vi hjælper dig med måltagning og med at hænge dine gardiner op.

Skriv til os i dag ved at udfylde kontaktformularen, eller giv os et ring på 28 92 32 10. Vi glæder os til at tale med dig!