Få besøg af Gardinmageren

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Ring 28 92 32 10

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner i Frederikssund

Få besøg af Gardinmageren

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?
Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

Ring nu på
28 92 32 10

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner i Frederikssund

Vi kommer og besøger dig og hjælper dig med dine gardiner i Frederikssund.

At beslutte sig for de rette gardiner til lige netop din bolig eller arbejdsplads og dine behov, er ikke nogen nem sag! Derfor kan du trække på vores store viden om og årelange erfaring med gardiner i indretningen.

Når vi kommer og besøger dig, kan du se vores vareprøver og få mange gode ideer til indretningen af din bolig eller din kontorplads med gardiner. Så kan vi rådgive og vejlede dig bedst muligt omkring valget af gardinerne for dig.

På besøget hjælper vi dig med opmålingen til dine gardiner, akustikplader, solafskærmning eller persienner, når vi besøger dig. Du får også et uforpligtende tilbud på stedet, hvis du ønsker at gå videre med ordren. Når gardinerne eller persiennerne er blevet fremstillet, kommer vi og monterer dem for dig uden ekstraberegning.

Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gardiner i Frederikssund
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning & montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Køb og få monteret gardiner i Frederikssund

Skal du have gardiner i Frederikssund? Så kan du booke vores gardinbus til et gratis og helt uforpligtende besøg hjemme hos dig eller på din arbejdsplads.

Hvis du skal have gardiner i Frederikssund til hjemmet eller kontoret, kan der være rigtig mange ting at overveje. For det første skal gardinerne selvfølgelig passe ind i resten af indretningen. Gardiner er nemlig med til at definere rummets og indretningens udtryk og stil.

Men det er også vigtigt at holde sig for øje, at gardinerne jo skal have en praktisk funktion. De skal nemlig kunne afblænde vinduerne, så der bliver mørkt inde i lokalet. Derudover skal de også kunne skærme for solen – og nysgerrige blikke fra gaden.

Andre typer af gardiner såkaldte akustikgardiner, som har en lydreducerende og støjdæmpende funktion. Måske du skal have akustikplader til kontoret, eller musiklokalet i hjemmet?

Gardinmageren hjælper dig med at gøre det overskueligt og nemt at vælge den rette gardintype til lige netop din indretning!

Udfyld formularen

Ring på 28 92 32 10 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få opsat rullegardiner i Frederikssund
Gardinbussen i Frederikssund monterer flotte gardiner
Få flotte plissegardiner i Frederikssund
Gardiner i Frederikssund

Gardinforretning i Frederikssund

Gardinforretningen i Frederikssund kommer hjem til dig og besøger dig. Ja, du læste rigtigt! For du kan nemlig få besøg derhjemme, på kontoret eller i institutionen af vores gardineksperter. – Og naturligvis på et tidspunkt, der passer dig.

Derfor behøver du ikke at bruge tid på transport eller at bekymre dig om, at gardinerne ikke passer ind i din indretning. For når vi som kørende gardinforretning kommer hjem til dig, så sparrer du transporten – den står vi for.

Når vi kommer, har vi bilen fuld af vareprøver, lige fra persienner og rullegardiner, til mørklægningsgardiner og pyntegardiner. Derved kan du både se og føle på stoffet, så du bedst kan vurdere, hvilken type af gardin, der vil gøre sig godt i din indretning.

 

Få besøg af en gardinbus i Frederikssund

For at få besøg af gardinbussen, skal du blot kontakte os. Du kan sende os en mail eller ringe til os på 28 92 32 10. Så finder vi et tidspunkt, der passer ind i din kalender.

Typisk tager et besøg af en af vores gardineksperter under 1 time. Når vi besøger dig, måler vi også op til gardinerne. Hvis du ønsker at fortsætte med ordren, udarbejder vi så et uforpligtende tilbud til dig på stedet. Dernæst går 1-2 uger, hvor gardinerne bliver fremstillet, og så kommer vi ud og monterer dem for dig.

Det kunne ikke være meget nemmere at få nye gardiner eller persienner, nemt og bekvemt til boligen eller arbejdspladsen på denne måde!