fbpx

Gardiner Frederikssund

Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skal du have gardiner i Frederikssund? Så kan du trække på vores store viden om og årelange erfaring med gardiner i indretningen.

For det at beslutte sig for de rette gardiner til lige netop din bolig eller arbejdsplads, er ikke nogen nem sag!

Derfor kommer vi hjem til dig i gardinbussen, så du kan se vores vareprøver og få mange gode ideer til indretningen af din bolig eller din kontorplads med nye gardiner. Så kan vi rådgive og vejlede dig bedst muligt omkring valget af gardiner. Vi hjælper dig med opmålingen til dine gardiner, akustikplader, solafskærmning eller persienner.

Vi er placeret i Frederikssund, men kører over et stort område, så vi kan komme og hjælpe dig med at få gardiner i Nordsjælland, plisségardiner i Hillerød, markiser i Helsingør, eller noget helt andet. 

Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Gardiner i Frederikssund
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Køb og få monteret gardiner i Frederikssund

Skal du have gardiner i Frederikssund? Så kan du booke vores gardinbus til et gratis og helt uforpligtende besøg hjemme hos dig eller på din arbejdsplads.

Hvis du skal have gardiner i Frederikssund til hjemmet eller kontoret, kan der være rigtig mange ting at overveje.

Gardinerne skal selvfølgelig passe ind i resten af indretningen. Gardiner er nemlig med til at definere rummets og indretningens udtryk og stil.

Gardinerne skal have en praktisk funktion

Men det er også vigtigt at holde sig for øje, at gardiner jo skal have en praktisk funktion. De skal nemlig kunne afblænde vinduerne, så der bliver mørkt inde i lokalet. Derudover skal de også kunne skærme for solen – og nysgerrige blikke fra gaden.

Andre typer af gardiner såkaldte akustikgardiner, som har en lydreducerende og støjdæmpende funktion. Måske du skal have akustikplader til kontoret, eller musiklokalet i hjemmet?

Gardinmageren hjælper dig med at gøre det overskueligt og nemt at vælge blandt de mange forskellige gardintyper. Derved kan du få de helt rigtige gardiner til lige netop din indretning!

Udfyld formularen

Ring på 44 44 55 55 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få opsat rullegardiner i Frederikssund
Gardinbussen i Frederikssund monterer flotte gardiner
Få flotte plissegardiner i Frederikssund
Gardiner i Frederikssund

Få besøg af en gardinbus i Frederikssund

For at få besøg af gardinbussen, skal du blot kontakte os. Du kan sende os en mail eller ringe til os på 44 44 55 55. Så finder vi et tidspunkt, der passer ind i din kalender, hvor du kan få gratis rådgivning dér, hvor dine gardiner skal hænge.

Typisk tager et besøg af gardinbussen og en af vores gardineksperter under 1 time. Når vi besøger dig, måler vi også op til gardinerne, så de passer perfekt til vinduet.

Sådan foregår det, når du har bestilt

At få gratis hjemmebesøg er den bedste investering af din tid, når du skal have nye gardiner!

Hvis du ønsker at fortsætte med ordren, udarbejder vi så et uforpligtende tilbud til dig på stedet. Dernæst går 1-2 uger, hvor gardinerne bliver fremstillet, og så kommer vi ud og monterer dem for dig, hvis du ønsker det. Bemærk, at montering koster ekstra.

Når gardinerne eller persiennerne er blevet fremstillet, monterer vi dem for dig udført af en faguddannet.

Det kunne ikke være meget nemmere at få nye gardiner eller persienner, nemt og bekvemt til din bolig eller arbejdsplads på denne måde!

Kørende gardinforretning i Frederikssund

Gardinforretningen i Frederikssund kommer hjem til dig og besøger dig. Ja, du læste rigtigt! For du kan nemlig få gardin butikken på besøg derhjemme, på kontoret eller i institutionen af vores gardineksperter. – Og naturligvis på et tidspunkt, der passer dig.

Derfor behøver du ikke at bruge tid på transport eller at bekymre dig om, at dine gardiner ikke passer ind i din indretning. For når vi som kørende gardinforretning kommer hjem til dig, så sparrer du transporten – den står vi for.

Vi har gardinbussen fuld af vareprøver, når vi besøger dig

Når vi kommer, har vi gardinbussen fuld af vareprøver, lige fra persienner og rullegardiner, til mørklægningsgardiner og pyntegardiner.

Derved kan du både se og føle på stoffet, så du bedst kan vurdere, hvilken type af gardin og mønster, der vil gøre sig godt i din indretning og som matcher dine møbler og gulvet.

Gardiner Frederikssund: Se de mange forskellige gardintyper

Vi kan hjælpe dig med at finde de rette gardinløsninger til dine vinduer, derunder:

  • Stofgardiner
  • Lamelgardiner
  • Foldegardiner
  • Plisségardiner
  • Solafskærmning
  • Markiser

Gratis og uforpligtende rådgivning

Hvis du har brug for at afskærme fra solens stråler i soveværelset eller stuen og reducere lysindfaldet, så få gratis og uforpligtende rådgivning af os om de bedste gardin løsninger på markedet i høj kvalitet.

Derudover fås gardiner i mange forskellige farver og mønstre. Tag en snak med os om, hvilke farver og stoffer er de bedste!

Du kan få hjælp til at finde de rette stofgardiner, plisségardiner og solafskærmning til dine vinduer, samt de bedste markiser til terrassen. Kontakt os i dag for nye gardiner Frederikssund!