fbpx

Gardiner Hellerup

Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skal du have nye gardiner i Hellerup? Hos Gardinmageren forstår vi den vigtige rolle, som gardiner spiller for at skabe et hyggeligt og indbydende hjem eller arbejdsplads.

Med så mange forskellige gardindesigns, -stoffer og -mønstre at vælge imellem, kan det være svært at vide, hvor du skal starte, når du skal have gardiner i Hellerup!

Derfor tilbyder Gardinmageren dig en gratis konsultation med en af vores gardin eksperter på den adresse, hvor gardinerne skal hænge i Hellerup. Vi kører over hele Gentofte og besøger dit hjem eller din arbejdsplads for at hjælpe dig med at vælge de rigtige gardiner, persienner eller markiser.

Vi tager hensyn til dine specifikke krav og anbefaler en stil, der passer perfekt til dig. Vi ved, at alles behov er forskellige – og derfor tilbyder vi dig gratis rådgivning, så vi kan hjælpe dig bedst.

Vi kører i hele Hellerup, men kan også hjælpe dig med gardiner i resten af København.

Kontakt os i dag for at booke en aftale med en af vores gardineksperter!

Gardiner Hellerup fra Gardinmageren
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Gardinbus i Hellerup

Få gratis besøg af vores gardinbus i Hellerup! Vores gardinbus kommer og besøger dig i Hellerup, så du slipper for at tage til en gardinbutik i byen.

Når gardinbussen besøger dig, kan du i ro og mag og se på gardinerne i dit private hjem eller på din arbejdsplads – dér hvor dit gardin skal hænge. Så slipper du for at tage til København for at tage i gardin butikken inde i byen, men kan tage en hyggelig hjemmearbejdsdag.

Du skal blot give os et ring på 44 44 55 55 eller udfylde kontaktformularen her på siden, og så finder vi et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi dig. Du kan regne med, at et besøg af gardinbussen varer ca. 1 time.

Ved besøget har vi vareprøver med af alle typer gardiner, persienner eller markiser, som du ønsker at købe. Derved kan du se, hvordan gardinerne ser ud og føle på stoffet, før du beslutter dig endeligt.

Hvis du går videre med en ordre, så tager vi og måler op med det samme. Når gardinerne er klar til at blive monteret, så kommer vi forbi igen og hjælper dig med montering af dit gardin. – Naturligvis udført af faguddannet montør.

Udfyld formularen

Ring på 44 44 55 55 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gardiner i Hellerup fra Gardinmageren
Flotte stofgardiner i Hellerup fra Gardinmageren.dk
Indret stuen med gardiner i Hellerup
Flot gardinstof

Tid til nye gardiner i Hellerup?

Gardiner tilbyder en række fordele, der gør dem til en vigtig del af enhver bolig- eller kontorindretning. For det første skaber de en hyggelig og indbydende atmosfære. Og for det andet kan de beskytte dig mod solens skadelige stråler og nysgerrige blikke fra gaden. Det er vigtigt at vælge de rigtige gardiner, så du kan nyde godt af alle disse fordele.

Gardinmageren kan hjælpe dig med at vælge mellem alle slags gardiner til dine behov. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende gardin løsninger – samt mange flere.

  • Rullegardiner
  • Stofgardiner
  • Plisségardiner
  • Lamelgardiner
  • Veluxgardiner
  • Persienner
  • Markiser
  • Solafskærmning

Du kan få hjælp af os og rådgivning til alle former for gardiner i mange forskellige farver til dit hjem eller din arbejdsplads i Hellerup. Du er meget velkommen til at kontakte Gardinmageren i dag. Så kan du booke en gratis konsultation på din adresse med en af vores eksperter, og så finder vi den helt rette løsning for dig.

Vi besøger dig i Hellerup og vejleder dig om den bedste type gardiner, persienner eller markiser. Med vores mange års erfaring og ekspertise kan vi hjælpe dig med at skabe den perfekte indretning af dit rum i hjemmet eller på kontoret!

Hvilke gardiner er de bedste for dig?

Hvilke typer af gardiner der er de bedste for dig, afhænger af en hel masse faktorer samt dine behov og personlige præferencer. Derudover afhænger gardinerne naturligvis også af størrelsen og formen på dine vinduer, hvilken type stof du foretrækker osv. Der er dog et par generelle råd, som kan hjælpe dig med at vælge de bedste gardiner til dit hjem.

Du bør således overveje stilen i dit hjem. Hvis du har en mere traditionel indretning, kan klassiske gardiner af kraftigt velourstof være et godt valg. Hvis dit hjem derimod har en mere moderne indretning, kan lettere stof og enklere designs være det bedste valg.

Gardinets funktionalitet

Tænk også på gardinernes ønskede funktionalitet. Har du brug for dem til at skabe privatliv? Til mørklægning og solafskærmning, så soveværelset bliver tilpas mørkt? Eller leder du blot efter en måde at tilføje et dekorativt præg til dit hjem på? Når du ved, hvad du har af ønsker til gardinernes funktionalitet og design, bliver det lettere at indsnævre dine valg.

Endelig skal du naturligvis også tage hensyn til dit budget. Gardiner kan koste alt fra ganske få tusinde kroner og så til adskillige titusinder! Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvor stort et budget du har til dine nye gardiner i Hellerup.

Kontakt os i dag – vores service er lidt udover det sædvanlige! Vi glæder os til at høre fra dig!