fbpx

Gardiner Hillerød

Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skal du have gardiner i Hillerød til boligen eller kontoret?

Gardinmageren hjælper dig og vejleder dig omkring alle de forskellige typer af gardiner på markedet. Skal du have pyntegardiner eller rullegardiner til mørklægning? Måske er det snarere persienner, du skal have?

Mulighederne er rigtig mange, og derfor er det en rigtig god idé at få vejledning og gode råd med på vejen af en gardinekspert, før du beslutter dig for, hvilken type af gardin du vil have.

Vi besøger dig med vores gardinbus og hjælper dig med at finde de rette gardiner for dig, som bor eller arbejder i Hillerød. Vi hjælper både private, virksomheder og institutioner med at få de rigtige gardiner til indretningen.

Få besøg i Hillerød og omegn

Selvom vi er placeret i Frederikssund, så kører vi kører over et stort område, så vi kan komme og hjælpe dig med at få gardiner i Nordsjælland, Helsingør og Helsinge. Når du får besøg af os i dit hjem eller kontor, opmåler vi gratis, og du får et uforpligtende tilbud. Kontakt os i dag – vores åbningstider mandag til fredag er kl. 9-17, så giv os et ring.

Gardiner fra gardinforretning i Hillerød
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Få sat de nye gardiner op af en gardinmontør

Mange af vores kunder i Hillerød vælger at få deres gardiner og persienner sat op af en gardinmontør. Det er fuldt forståeligt, for det kan være svært at sætte sine gardiner op selv, hvis ikke du har øvelsen i det.

Når vores gardinmontør sætter dine gardiner eller persienner op for dig, så sikrer vi os, at det bliver gjort efter alle kunstens regler.

Det er nemt for dig at bestille

Til vores første møde tager vi altid og måler op. Derfor ved vi præcis, hvor lange gardinstængerne skal være, og hvor hullerne i gardinerne skal sidde, når de bliver fremstillet.

Når gardinmontøren sætter gardinerne og persiennerne op for dig, tager han altid en stige med foruden alt det andet nødvendige værktøj. Disse ting slipper du altså for at tænke på.

Hurtig montering af dit gardin

Det foregår altid hurtigt og effektivt ved et besøg af din gardinmontør i Hillerød.

Typisk tager det ikke mere end 1 time, når din gardinmontør sætter dine gardiner eller solafskærmning op for dig.

Så slipper du også for at skulle afsætte mere end en enkelt kort formiddag til formålet. Og så kan du altid bruge resten af dagen på at beundre din stues nye look!

Udfyld formularen

Ring på 44 44 55 55 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gardiner i Hillerød
Gardiner fra gardinbus i Hillerød
Gardiner fra Gardinmageren i Hillerød
Flotte gardiner fra din gardinbutik i Hillerød
Gardiner fra Gardinmageren i Hillerød

Hjælp til alle gardiner i Hillerød

Skal du have nye gardiner i Hillerød til din bolig eller dit kontor? Vi har erfaring fra mange år i branchen med at hjælpe vores kunder med at vælge nye gardiner og montere dem.

Vi kører ud gratis og uforpligtende og besøger dig i dit hjem eller på din arbejdsplads og har en masse vareprøver med af flotte og smukke gardiner.

Uanset hvilken type bolig du bor i, eller hvilken type kontorlandskab du arbejder i, så kan Gardinmageren rådgive dig og vejlede dig omkring de bedste gardiner eller markiser i Hillerød.

Få gratis og uforpligtende besøg

Vi kommer forbi gratis og helt uforpligtende med vores gardinbus. Du skal blot booke en aftale, og så kommer vi forbi med et smil. Og vi tager hundredevis af forskellige varepøver af gardiner med til dig!

Når du lægger en bestilling hos os, sender vi den til vores leverandør. Så går der typisk et par uger, hvor gardinerne bliver syet til. Derved får de præcis de rette mål til dine vinduer. Så kommer vi og sætter dem op for dig – naturligvis udført af faguddannet montør.

Vores 15 års erfaring kommer dig tilgode

Vi har 15+ års erfaring som gardinhandlere og har mange tilfredse kunder, der har købt gardiner i 3400 Hillerød. Vi er derfor 100 % sikre på, at vi kan vejlede dig og rådgive dig til at vælge de bedste gardiner til netop dit hjem eller arbejdsplads.

Vores åbningstider mandag til fredag er fra kl. 9.30 – 16.30, så du altid kan få fat i os.

Mulighederne er mange, og som gardineksperter med erfaring fra mange år i branchen kan vi altid hjælpe dig.

Dette gælder uanset, om du ønsker dig plisségardiner, rullegardiner, mørklægningsgardiner eller noget helt fjerde!

Den kørende gardinbutik besøger dig i Hillerød

Hvis du vil have besøg af vores kørende gardinbutik i Hillerød, så er det super nemt. Du kontakter os nemt ved at ringe til os eller udfylde kontaktformularen.

Så ringer vi dig op og finder en tid, hvor butikken kommer på besøg hjemme hos dig.

Spar tid med et besøg på din adresse

Et besøg af gardinbussen og et møde med Gardinmageren hjemme hos dig eller på din arbejdsplads tager sjældent mere end 1 time af din tid.

Under besøg af vores gardinbus får du set en masse vareprøver og forskellige stoffer.

Sammen finder vi den type af gardin, persienne eller solafskærmning, som passer bedst til din indretning og som matcher dine andre boligtekstiler.

Gardinbussen i Hillerød er en gardinforretning på fire hjul

Vores gardinbus besøger dig i Hillerød, uanset hvor du bor eller arbejder. Vores åbningstider mandag til fredag er fra kl. 9 – kl. 16.30. Du er er altid velkommen til at ringe.

Med andre ord, så er gardinbussen i 3400 Hillerød en gardinforretning på hjul! Vi mener nemlig, at den bedste måde, vi kan hjælpe vores kunder på, er ved at besøge dem dér, hvor gardinerne skal sættes op.

Dette gælder uanset, om det er i hjemmet eller på arbejdspladsen. Så kan vi nemlig bedst give dig rådgivning og vejledning som kunde!

Se vareprøverne hjemme hos dig

Fordi vi i vores gardinbus har en masse vareprøver med, kan du også bedre få en ide om, hvordan dine nye gardiner eller persienner kommer til at se ud i rummet.

Når vores personale og gardinbus besøger dig i Hillerød, så er det også den bedste måde for os at vurdere på, hvor meget det vil koste.

Eftersom vi alligevel er hos dig, kan vi måler dine vinduer op til de ønskede gardinløsninger med det samme.

Dernæst bliver dine gardiner skræddersyet efter dine vinduers mål. Så snart de er syet, kommer vi på besøg igen og sørger, at de bliver monteret. Vi er med dig hele vejen i processen.

Spar tid og penge med et besøg fra gardinbussen

Et besøg af gardinbussen i 3400 Hillerød er en super effektiv måde for dig at få rådgivning på. Det er også en god måde for dig at spare tid på samt at få en skræddersyet og professionel gardinløsning på.

For du slipper nemlig for at tage ind til Hillerød og gå i en traditionel butik, men kan få det hele ordnet dér, hvor dine gardiner eller markiser skal hænge!

Hjælp til montering af alle slags markiser og solafskærmning

Ethvert hjem og kontor er nemlig indrettet forskelligt. Derfor passer alle gardiner, persienner eller solafskærmning heller ikke ind i alle typer af indretninger.

Derfor er det en god ide for dig at få et uforpligtende møde, hvor du kan få afklaring omkring de forskellige modeller og designs på markedet.

I stedet for at tage til butikken i 3400 Hillerød, så få besøg af gardinbussen og få butikken direkte til dit hjem!

Kontakt os i dag

Lige fra erhvervsløsninger over gardiner til dit sommerhus og til dit badeværelse så har vi rigeligt med erfaring fra mange år i faget.

Vi har gennem mange år monteret gardiner i alt fra store kontorer til små lejligheder samt til den lokale butik.

Så ring til os i dag på 44 44 55 55, og så aftaler vi en dag at komme på besøg – naturligvis helt gratis og uforpligtende! Vi er med dig hele vejen i processen og tager hensyn til dine ønsker.