Få besøg af Gardinmageren

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Ring 28 92 32 10

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner i København

Få besøg af Gardinmageren

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?
Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

Ring nu på
28 92 32 10

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner i København

Gardiner i København kan du få til både boligen, kontoret og institutionen med hjælp fra Gardinmageren! Vi hjælper dig med gratis rådgivning omkring dine gardiner samt gratis opmåling og montering af gardinerne – alt sammen på den adresse i København, hvor dine gardiner skal hænge.

Men hvilken type af gardiner er bedst for dig og dine vinduer? Skal det være rullegardiner i København, eller måske endda nogle smarte og moderne plisségardiner? Måske du har brug for gardiner til mørklægning af mødelokalerne på dit kontor, så dit team bedre kan se præsentationer?

Uanset hvad – Gardinmageren har mere end ti års erfaring med at vejlede omkring gardiner i København og omegn, så du kan altid få hjælp.

Vi kører ikke kun i København, men kan også hjælpe dig med at få gardiner i Nordsjælland, gardiner i Hillerød, gardiner i Helsingør, gardiner i Helsingegardiner i Frederikssund, gardiner i Lyngby og gardiner på Amager.

Ring til os på 28 92 32 10 eller skriv for at booke et gratis møde!

Gardiner til indretningen i Hillerød
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning & montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Nyt gardin i København?

Skal du have et nyt gardin i København til din bolig, virksomhed eller institution, så har du mange valgmuligheder.

Gardinmageren hjælper dig med at vælge de rette gardiner, uanset om der er tale om veluxgardiner, stofgardiner, plissegardiner eller forskellige typer af persienner. Ud over at hjælpe dig med nye gardiner i København, kan vi også hjælpe dig med alt indenfor solafskærmning, screens og markiser.

Med vores brede erfaring indenfor gardiner, solafskærmning og markiser er du sikret, at du altid får markedets nyeste og flotteste designs og materialer kombineret med de mest funktionelle og moderne systemer.

Samtidig får du byens bedste kundeservice.

Hvis du beslutter dig for at gå videre med ordren, når vi besøger dig, så måler vi op gratis, og så kommer vi og monterer gardinerne for dig, når de er klar. Læs forneden, hvordan det foregår.

Udfyld formularen

Ring på 28 92 32 10 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gardinmontør Hillerød
Gardinbus i Hillerød
Gardiner i Hillerød
Flotte gardiner fra din gardinbutik i Hillerød

Gardinbus i København – få gratis besøg

Vores gardinbus i København kører over hele byen. Det gør det nemt for dig at få rådgivning og vejledning omkring gardinerne hjemme hos dig eller på din arbejdsplads – dér hvor gardinerne skal hænge.

Alternativet til at få gardiner fra Gardinmagerens gardinbus er naturligvis, at du går ned i den lokale gardinbutik på Østerbrogade, Nørrebrogade, Vesterbrogade – eller hvor du nu bor i København. 

Men et besøg af vores gardinbus i København er en nem og urtig måde for dig at finde frem til den type af gardiner og persienner, som passer bedst ind i dit rum. Det eneste, du skal gøre er blot at kontakte os på telefon eller mail, og så finder vi en dato og et tidspunkt, hvor du får besøg af vores gardinbus i København. 

Vi pakker vores gardinbus med forskellige vareprøver, så du kan se og føle på stoffet, når vi har det med ud til dig – og tilmed er besøget hos dig gratis! Vi tager en stige med og alt det nødvendige udstyr, så vi bedre kan måle op hos dig, hvis du ønsker at fortsætte med at bestille gardiner. Opmålingen af gardinerne er naturligvis uden ekstra beregning.

Vi tager også forskellige typer stof med – både traditionelle stofgardiner, plisségardiner, rullegardiner og persienner. Du kan også vælge, om gardinerne skal være elektriske, så de kan rulle op og ned af sig selv, når du trykker på en knap.  

Med andre ord, så er mulighederne rigtig mange, når du får gratis besøg af vores gardinbus i København.

Skal du have rullegardiner i København?

Rullegardiner i København kan du også få hos os. Rullegardiner har været stigende i popularitet i et par år nu. De er nemlig en god måde at styre lyset i dit hjem på, og de kan også tilføje noget stil til din indretning.

Gardinmageren tilbyder et bredt udvalg af rullegardiner, der passer til ethvert behov og budget. Vi har også stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at vælge de rigtige rullegardiner til deres hjem.

Rullegardiner giver privatliv i dit hjem eller på dit kontor. De kan også bruges til at beskytte dine møbler og gulvbelægninger mod solens stærke stråler. Rullegardiner er en god måde at holde dit hjem eller kontor køligt på om sommeren, og de kan også bidrage til at reducere energiomkostningerne.

Søger du rullegardiner i København, så har vi et bredt udvalg af rullegardiner at vælge imellem. Du kan få rullegardinerne i forskellige materialer, herunder stof og med en bagside af aluminiumsfolie. Du kan også vælge imellem mange farver og designs.

Desuden kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, når du køber rullegardiner i København hos os. Vi bruger nemlig kun materialer af høj kvalitet i vores rullegardiner og vi står 100 % bag vores produkter.

Gardinmontør i København

Som gardinmontør i København kommer vi og sætter gardinerne op for dig, når de er klar. Det skal du derfor ikke tænke på overhovedet.

Vi ved nemlig af erfaring, at det er de færreste af vores kunder, som har lyst til selv at montere gardinerne. Det kan være både besværligt og tidskrævende, og det kan også være svært at passe ind i din dagligdag, hvis du har familie at se til også.

Som gardinmontør i København kommer vi og monterer dine gardiner, persienner, markiser og solafskærmning. Vi har erfaring med alle typer af materialer og designs

Hvis du repræsenterer en virksomhed eller en institution som for eksempel en skole eller en SFO, så kan vi også være jeres gardinmontør og komme og montere jeres gardiner.

Vi er din rullende gardinbutik i København

Gardinbutikker i København er der mange af. Du kan få gardiner fra små forretninger, men også fra Jysk Sengetøjslager og IKEA. Det, som adskiller os fra de store møbelhuse og gardinbutikker i København, er, at vi med vores gardinbus er en rullende gardinbutik på fire hjul 

Med andre ord, så har det aldrig været nemmere at få gardiner i København, når du bestiller et besøg af Gardinmageren. 

I en gardinbutik finder du typisk mange forskellige typer af stof og persienner. I vores rullende gardinbutik i København finder du lige så mange typer af gardinstof og designs af gardiner – men forskellen er, at du slipper for at tage helt ind til en gardinforretning; vi kommer hjem til dig.

Kontakt os i dag – vi glæder os meget til at høre fra dig!