fbpx

Gardiner København

Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner København

Gardiner i København kan du få til både boligen, kontoret og institutionen med hjælp fra Gardinmageren! Vi hjælper dig med gratis rådgivning omkring dine gardiner samt gratis opmåling – alt sammen på den adresse i København, hvor dine gardiner skal hænge.

Men hvilken type af gardiner er bedst for dig og dine vinduer? Skal det være nogle smarte og moderne plisségardiner? Måske du har brug for gardiner til mørklægning af mødelokalerne på dit kontor, så dit team bedre kan se præsentationer? Der er mange muligheder.

Uanset hvad – Gardinmageren har erfaring fra mange år i branchen med at vejlede omkring gardiner i København og omegn, så du kan altid få hjælp.

Vi kører over hele København og kan derfor også hjælpe dig med at få gardiner på Amager, gardiner på Frederiksberg, gardiner i Hellerup, gardiner i Herlev, gardiner i Lyngby, gardiner i Rødovre, gardiner på Østerbro og i Charlottenlund.

Ring til os på 28 92 32 10 eller skriv for at booke et gratis møde!

Gardiner København
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Nye gardiner i København?

Skal du have et nyt gardin til din bolig, virksomhed eller institution, så har du mange valgmuligheder.

Gardinmageren hjælper dig med at vælge de rette gardiner, uanset om der er tale om veluxgardiner, stofgardiner, plissegardiner eller forskellige typer af persienner. Ud over at hjælpe dig med nye gardiner i København, kan vi også hjælpe dig med alt indenfor solafskærmning, screens og markiser.

Med vores brede erfaring indenfor gardiner, solafskærmning og markiser er du sikret, at du altid får markedets nyeste og flotteste designs og materialer kombineret med de mest funktionelle og moderne systemer.

Samtidig får du byens bedste kundeservice.

Hvis du beslutter dig for at gå videre med ordren, så måler vi op gratis, og så kommer vi og sørger for korrekt montering for dig, når de er klar.

Udfyld formularen

Ring på 28 92 32 10 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gardiner på badeværelse i København
Lamelgardiner i en stue i København
Rullegardiner i København
Smukke gardiner af hør

Gardinbus i København – få gratis besøg

Vores gardinbus i København kører over hele byen – og på resten af Sjælland. Det gør det nemt for dig at få rådgivning og vejledning omkring gardinerne hjemme hos dig eller på din arbejdsplads – dér hvor de skal hænge.

Alternativet til at få gardiner fra Gardinmagerens gardinbus er naturligvis, at du overvejer at kigge forbi en af de lokale gardinbutikker med showroom på Østerbrogade, Nørrebrogade, Vesterbrogade – eller hvor du nu bor eller har erhvervslokaler.

Men et besøg af vores gardinbus og mobile showroom er en nem og hurtig måde for dig at få besøg af gardin butikken og derved finde frem til den type af gardin, som passer bedst ind i dit rum. Det eneste, du skal gøre er blot at kontakte os på telefon eller mail, og så finder vi en dato og et tidspunkt, hvor vores kørende showroom kommer og besøger dig.

Se vareprøverne før du bestiller

Vi pakker vores gardinbussen med forskellige vareprøver, så du med egne øjne kan se og føle på stoffet, når vi har det med ud til dig – og tilmed er besøget hos dig gratis! Vi tager en stige med og alt det nødvendige udstyr, så vi kan være behjælpelige med at måle op hos dig, hvis du ønsker at fortsætte med at bestille gardiner. Opmålingen er naturligvis uden ekstra beregning.

Vi tager også forskellige typer stof med – både traditionelle stofgardiner, plisségardiner, rullegardiner og andre gardinløsninger. Dine nye gardiner kan endda være elektriske, så de kan rulle op og ned af sig selv, når du trykker på en knap.

Med andre ord, så er mulighederne rigtig mange, når du får gratis besøg af vores gardinbus. Du er sikret den helt rette løsning til din boligindretning.

Skal du have rullegardiner i København?

Rullegardiner i København kan du også få hos os. Rullegardiner har været stigende i popularitet i et par år nu. De er nemlig en god måde at styre lyset i dit hjem på, og de kan også tilføje noget stil til din indretning.

Gardinmageren tilbyder et bredt udvalg af disse gardiner, der passer til ethvert behov og budget. Vi har også stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at vælge de rigtige rullegardiner til deres hjem.

Rullegardiner giver privatliv i dit hjem eller på dit kontor. De kan også bruges til at beskytte dine møbler og gulvbelægninger mod solens stærke stråler. Rullegardiner er en god måde at holde dit hjem eller kontor køligt på om sommeren, og de kan også bidrage til at reducere energiomkostningerne.

Søger du rullegardiner, så har vi et bredt udvalg af rullegardiner at vælge imellem. Du kan få dem i forskellige materialer, herunder stof og med en bagside af aluminiumsfolie. Du kan også vælge imellem mange farver, designs og mønstre.

Desuden kan du være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt, når du køber dine gardiner hos os. Vi bruger nemlig kun materialer af høj kvalitet i vores rullegardiner – og vi står 100 % bag vores produkter.

Gardinmontør i København

Som gardinmontør i København kommer vi og sætter gardinerne op for dig, når de er klar. Det skal du derfor ikke tænke på overhovedet.

Vi ved nemlig af erfaring, at det er de færreste af vores kunder, som har lyst til selv at montere dem. Det kan være både besværligt og tidskrævende, og det kan også være svært at passe ind i din dagligdag, hvis du har familie at se til også.

Som gardinmontør kommer vi og monterer dine gardiner, markiser og solafskærmning. Vi har erfaring med alle typer af materialer og designs

Hvis du repræsenterer en virksomhed eller en institution som for eksempel en skole eller en SFO, så kan vi også være jeres gardinmontør og komme og montere jeres gardiner. Bemærk, montering af gardinerne koster ekstra.

Vi er din rullende gardinbutik i København

Gardinbutikker i København er der mange af. Du kan få gardiner fra små forretninger, men også fra Jysk Sengetøjslager og IKEA. Det, som adskiller os fra de store møbelhuse og Københavns største gardinforretninger, er, at vi med vores gardinbus er en rullende gardinbutik på fire hjul

Med andre ord, så har det aldrig været nemmere at få gardiner, når du bestiller et besøg af Gardinmageren.

I en gardinbutik finder du typisk mange forskellige typer af stof og persienner. I vores rullende gardinbutik finder du lige så mange typer af gardinstof og designs af gardiner – men forskellen er, at du slipper for at tage helt ind til en gardinforretning; vi kommer hjem til dig.

Kontakt os i dag – vi glæder os meget til at høre fra dig!