Få besøg af Gardinmageren

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Ring 28 92 32 10

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner i Køge

Få besøg af Gardinmageren

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?
Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

Ring nu på
28 92 32 10

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner i Køge

Skal du have nye gardiner i Køge eller omegn til din arbejdsplads eller din bolig, så er det en god idé at tale med en professionel gardinekspert først. 

For når du skal købe nye gardiner, er der en række overvejelser, som du bør gøre dig. For det første bør du have en ide om, hvilket design, stof og farve gardinerne skal have.

Du bør også gøre dig overvejelser om, hvorvidt gardinerne primært skal være til pynt, eller om de også skal kunne mørklægge rum og dæmpe støj? Måske du i virkeligheden skal have persienner i stedet? 

Disse ting og meget andet hjælper vi dig med at afklare, når vi kommer på besøg hos dig i Køge. Vi har nemlig stor erfaring med at hjælpe vores kunder med at vælge de rigtige gardiner i første forsøg.

Og ja, mødet er naturligvis gratis! 

Vi hjælper dig, som skal have gardiner til din bolig, og dig som repræsenterer en virksomhed eller institution, der skal have nye gardiner. Faktisk kan vi hjælpe med alle slags gardiner til alle formål. 

Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen, eller giv os et ring. Vi glæder os til at tale med dig!

Gardiner i Køge
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning & montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Få besøg af en gardinbus i Køge

Du kan få besøg af vores gardinbus i Køge helt gratis ved at booke et møde med os. Faktisk kører vores gardinbus på hele Sjælland.

I stedet for at du skal tage helt ind til centrum af Køge for at se på gardiner i den lokale gardinforretning, kommer vi ud til dig på din adresse.

For vores gardinbus er en mobil gardinbutik på fire hjul!

Når vi besøger dig, har vi gardinbussen fuld af vareprøver. Det betyder, at du frit kan sammenligne forskellige typer stof, farver og designs. Du kan også frit sammenligne forskellige rullegardiner, plissegardiner, traditionelle stofgardiner og endda persienner.

Derfor kan du på et oplyst grundlag vælge de rigtige gardiner til lige netop din indretning. Når du får besøg af gardinbussen i Køge, måler vi også op til gardinerne, når vi alligevel er der.

Hvis du ønsker at gå videre med din ordre, tager vi og fremsender et uforpligtende tilbud til dig. Når gardinerne er færdige og syet til, kommer vi igen og sætter gardinerne op for dig – naturligvis helt uden ekstra beregning.

Udfyld formularen

Ring på 28 92 32 10 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få besøg af en gardinbus i Køge
Indret med persienner eller gardiner
Indret hjemmet med smukke gardiner
Lamelgardiner til kontor eller bolig

Få opsat dine gardiner i Køge af en gardinekspert

Når vi opsætter og monterer dine gardiner for dig i og omkring Køge, så slipper du naturligvis for at gøre det selv. Vi ved nemlig fra erfaring, at vores kunder har meget travlt i løbet af hverdagen.

At skulle montere gardinerne selv er sandsynligvis heller ikke din højeste prioritet, når du også skal på arbejde og have tid til at være sammen med dine børn. Hvis gardinerne skal monteres i din virksomhed eller institution, har du med stor sandsynlighed heller ikke tid til det.

Når vi besøger dig med de færdige gardiner, har vi også alt det nødvendige udstyr med. Således slipper du for selv at have boremaskine og stige klar til os. Det har vi selv styr på. Ligeledes har vi rutinen i at sætte gardinerne op. Typisk tager det knap en time at sætte gardinerne op, naturligvis afhængigt af hvor mange vi skal montere.

Hvilken type gardiner kan du vælge mellem til boligen eller kontoret?

Mange boligejere bruger rullegardiner og mørklægningsgardiner forskellige steder i indretningen. Derved kan man bedst sikre sig lidt privatliv og få afskærmet fra nysgerrige blikke fra gaden, såvel som solens stærke stråler.

Samtidig kan man sikre sig, at soveværelset er helt mørkt, når man skal sove. Det er også populært at have stofgardiner, som primært bare er til pynt.

Mange boliger og virksomheder i Køge og omegn benytter sig også at markiser. Disse kan rulles ud og ind, så man kan få skygge indvendigt i de varme sommerdage.

Virksomheder bruger ofte gardiner eller akustikplader, som har en støjreducerende effekt. Dette er med til at holde støjniveauet i kontoret nede.

Mange virksomheder bruger også persienner mellem forskellige kontorlokaler eller ud mod vejen. Dette sikrer, at man henholdsvis både kan tale fortroligt, men også kan skærme af for solen og der igennem en regulere kontorets temperatur.

Uanset hvilken type af gardin, du skal have til din bolig eller arbejdsplads, så kan Gardinmageren hjælpe dig. Vi har mere end otte års erfaring med at montere alt fra gardiner og persienner til markiser i Køge og omegn.

Kontakt os i dag ved at skrive til os i kontaktformularen, eller giv os et ring på 28 92 32 10. Vi glæder os til at høre fra dig!