fbpx

Gardiner Køge

Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skal du have nye gardiner i Køge eller omegn til din arbejdsplads eller din bolig, så er det en god idé at tale med en professionel gardinekspert først.

For når du skal købe nye gardiner, er der en række overvejelser, som du bør gøre dig. For det første bør du have en ide om, hvilket design, stof og farve gardinerne skal have.

Du bør også gøre dig overvejelser om, hvorvidt gardinerne primært skal være til pynt, eller om de også skal kunne mørklægge rum og dæmpe støj? Måske du i virkeligheden skal have persienner i stedet?

Disse ting og meget andet hjælper vi dig med at afklare, når vi kommer på uforpligtende besøg hos dig i Køge.

Vi har nemlig stor erfaring med at yde kompetent rådgivning til vores kunder, så de får de rigtige gardiner i første forsøg.

Og ja, mødet er naturligvis gratis!

Vi hjælper dig, som skal have gardiner til din bolig, og dig som repræsenterer en virksomhed eller institution, der skal have nye gardiner. Faktisk kan vores kompetente medarbejdere hjælpe med alle typer gardiner til alle formål.

Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen, eller giv os et ring. Vi glæder os til at tale med dig!

Gardiner i Køge
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Gardiner Køge: Få besøg af gardinbussen

Du kan få besøg af vores gardinbus i Køge helt gratis ved at booke et møde med en af vores eksperter. Faktisk kører vores gardinbusser på hele Sjælland.

I stedet for at du skal tage helt ind til centrum af Køge for at se på gardiner i den lokale gardinforretning, kommer vi ud til dig på din adresse.

For vores gardinbus er en mobil gardinbutik på fire hjul!

Når vi besøger dig, har vi gardinbussen fuld af vareprøver. Det betyder, at du frit kan sammenligne forskellige typer stof, farver og designs.

Du kan også frit sammenligne forskellige rullegardiner, plissegardiner, traditionelle stofgardiner og endda persienner.

Derfor kan du på et oplyst grundlag vælge de rigtige gardiner til lige netop dine vinduer, så du sikrer dig et stilrent udtryk i din indretning. Når du får besøg af gardinbussen i Køge, måler vi også op til gardinerne, når vi alligevel er der.

Hvis du ønsker at gå videre med din ordre, tager vi og fremsender et uforpligtende tilbud til dig.

Når gardinerne er færdige og syet til, kommer en af vores eksperter igen i gardinbussen og sætter gardinerne op for dig – naturligvis udført af faguddannet montør. Det kan betale sig!

Udfyld formularen

Ring på 44 44 55 55 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Få besøg af en gardinbus i Køge
Indret med persienner eller gardiner
Indret hjemmet med smukke gardiner
Lamelgardiner til kontor eller bolig

Gardiner Køge

Du kan få besøg af vores gardinbus i Køge helt gratis ved at booke et møde med en af vores eksperter. Faktisk kører vores gardinbusser på hele Sjælland.

I stedet for at du skal tage helt ind til centrum af Køge for at se på gardiner i den lokale gardinforretning, kommer vi ud til dig på din adresse.

Få opsat nye gardiner i Køge af en gardinekspert

Når vi opsætter og monterer dine gardiner for dig i og omkring Køge, så slipper du naturligvis for at gøre det selv. Vi ved nemlig fra erfaring, at vores kunder har meget travlt i løbet af hverdagen.

At skulle montere gardinerne selv er sandsynligvis heller ikke din højeste prioritet, når du også skal på arbejde og have tid til at være sammen med dine børn.

Hvis gardinerne skal monteres i din virksomhed eller institution, har du med stor sandsynlighed heller ikke tid til det.

Når en af vores gardinbusser besøger dig med de færdige gardiner, har vi også alt det nødvendige udstyr med. Således slipper du for selv at have boremaskine og stige klar til os. Det har vi selv styr på. Ligeledes har vi rutinen i at sætte gardinerne op.

Typisk tager det knap en time at sætte gardinerne op, naturligvis afhængigt af hvor mange vi skal montere.

Skræddersyede gardiner til boligen eller kontoret

Mange boligejere bruger rullegardiner og mørklægningsgardiner forskellige steder i indretningen. Derved kan man bedst sikre sig lidt privatliv og få afskærmet fra nysgerrige blikke fra gaden, såvel som solens stærke stråler.

Samtidig kan man sikre sig, at soveværelset er helt mørkt, når man skal sove. Det er også populært at have lamelgardiner eller stofgardiner, som primært bare er til pynt.

Virksomheder bruger ofte gardiner eller akustikplader, som har en støjreducerende effekt. Dette er med til at holde støjniveauet i kontoret nede.

Mange virksomheder bruger også persienner mellem forskellige kontorlokaler eller ud mod vejen. Dette sikrer, at man henholdsvis både kan tale fortroligt, men også kan skærme af for solen og der igennem en regulere kontorets temperatur.

Hos Gardinmageren får du altid en skræddersyet løsning.

Udvendig solafskærmning

Udvendig solafskærmning kan reducere mængden af sollys, der trænger ind i en bygning gennem vinduer og andre glasoverflade.

Udvendig solafskærmning så som markiser kommer også typisk med æstetisk tiltalende designfunktioner og fremmer øget komfort indendørs ved at holde sollyset ude.

Ikke alene kan udvendig solafskærmning give fantastiske fordele, når det gælder både form og funktion, men afskærmning så som markiser kan hjælpe med at opretholde en ideel temperatur i sommerhalvåret.

Mange boliger og virksomheder i Køge og omegn benytter sig af markiser. Disse kan gøre underværker, når de rulles ud og ind, så du kan få skygge indvendigt i de varme sommerdage.

Uanset hvilken type af gardin eller markise, du skal have til din bolig eller erhverv, så kan Gardinmageren give dig rådgivning og hjælpe dig med de forskellige muligheder.

Vi har mere end otte års erfaring med at montere alt fra gardiner og persienner til markiser i Køge og omegn. Vi lægger stor vægt på at gøre det så nemt for dig som muligt.

Kontakt os i dag ved at skrive til os i kontaktformularen, eller giv os et ring på 44 44 55 55. Vi glæder os til at høre fra dig!