fbpx
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner Lyngby

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få hjælp til at finde de rette gardiner i Kongens Lyngby til hjemmet eller arbejdspladsen.

Vi har mange års erfaring med at rådgive og vejlede omkring køb og montering af alle slags gardiner i Lyngby og omegn. Derfor ved vi også, hvor svært det kan være, når du skal vælge gardiner til lige netop din indretning.

For hvilke gardiner skal du vælge? Hvilke passer bedst ind i din indretning? Og skal gardinerne også have nogle særlige funktioner så som at skærme bedst muligt mod solen – eller er de mest til pynt?

Gardiner gør noget særligt for indretningen i lokalerne, og er med til at bestemme hele rummets udtryk.

Gardinmageren hjælper dig med at finde de rette gardiner

Alt vælge den bedste gardinløsning er ikke en ligegyldig opgave! Men uanset om du skal købe gardiner som privatperson, eller om du repræsenterer en virksomhed eller institution, kan det være udfordrende at vælge gardinløsning. Det er her, Gardinmageren hjælper dig.

Vi kører i hele Lyngby, men kan også hjælpe dig med gardiner i resten af Storkøbenhavn.

Når du skal have gardinløsninger i Lyngby eller omegn, så hjælper Gardinmageren dig med hele processen!

Flotte gardiner i Lyngby
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Gardinbus i Lyngby: Din mobile gardinbutik

Få besøg hjemme eller på arbejdspladsen af gardinbussen i Lyngby!

Når du får besøg af gardinbussen i Lyngby, så undgår du masserne i Lyngby Storcenter og Magasin. Samtidig slipper du for at bekymre dig om at finde en parkeringsplads inde i centrum.

Vi tager gardin butikken hjem til dig. Og det er heldigvis rigtig nemt. Du skal blot give os et ring eller kontakte os via kontakt formularen her på siden. Så finder vi et tidspunkt, som passer dig.

Vi kommer hjem til dig på din adresse eller på din arbejdsplads, og mødet varer typisk en time.

Ring til os i dag, eller udfyld kontaktformularen – så ringer vi dig op.

Udfyld formularen

Ring på 44 44 55 55 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Din gardinbus i Lyngby monterer gardinerne
Få gardiner fra en gardinbutik i Lyngby
Smukke gardiner fuldender indretningen
Gardiner fra en gardinforretning

Se vareprøverne hos dig

Vi tager en masse vareprøver med af vores flotte gardiner. Derved får du mulighed for at føle og mærke på det forskellige gardinstof. Så kan du få en bedre ide, om farverne og mønstrene passer ind til din indretning, så du kan få den helt rigtige løsning. Dette kan være rigtig svært i en fysisk gardinbutik.

Når vores kørende gardinbutik besøger dig på din adresse, sørger vi for opmåling af vinduet. Hvis du er interesseret i at fortsætte med ordren, udarbejder vi et uforpligtende tilbud, som du får fremsendt.

Alle typer gardiner i Lyngby med montering

Når du har bestilt dine nye gardiner efter et besøg fra vores gardinbutik på fire hjul, så går der typisk en til to uger, hvor gardinerne bliver fremstillet og syet til. Derefter kommer vi ud og monterer dem for dig, så du selv slipper for at gøre det.

Prisen for at få gardinerne monteret afhænger af, hvilke typer af gardiner du vælger. For langt de fleste kunder er det en fordel at få en professionel til at montere gardinerne i stedet for, at de selv skal gøre det. Det kan betale sig!

Vi har nemlig stor erfaring i at gøre det og kan gøre det effektivt og hurtigt. Vi har også altid det rette udstyr med, når vi besøger dig for at montere gardinerne.

Hjælp til alle gardinløsninger

At få besøg af vores gardinbus, hvor du kan få kompetent vejledning og vælge de ønskede gardiner med montering, gør det nemmere end nogensinde før at købe og få opsat gardiner.

Du kan få forskellige løsningsforslag til nye gardiner, derunder eksempelvis:

  • Stofgardiner
  • Foldegardiner
  • Plisségardiner
  • Rullegardiner
  • Markiser
  • Solafskærmning
  • Anden afskærmning

Du får hjælp med hele processen af vores gardin specialister.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber nye gardiner?

Der er mange overvejelser, når du skal købe gardiner. For gardiner er nemlig ikke billige og kan være en stor udgift i hjemmet.

Skal du have gardiner til dit kontor eller arbejdsplads, er det ligeledes vigtigt at vælge de rette gardiner fra start.

Det ville være ærgerligt at købe gardiner og få dem monteret, men så finde ud af senere, at I i virkeligheden skulle have købt akustikplader!

Gardiner Lyngby: Vi hjælper dig gennem hele processen

At få besøg af en erfaren gardinekspert fra en gardinforretning er et oplagt valg. For langt de fleste mennesker synes nemlig, det kan være svært at finde de rette gardiner til deres vinduer. – Der er så utroligt mange forskellige typer af gardiner at vælge imellem!

Derfor er det meget let at miste overblikket. Skal det være plissegardiner? Eller måske rullegardiner? Gardinerne skal også helst matche både træ gulv, møbler og tæpper.

Har du overvejet, om det ville være bedre med persienner i indretningen? Når du køber solafskærmning til dine vinduer, skal det så være indvendig eller udvendig afskærmning så som markiser?

Så er der hele snakken om gardinernes farver, og om gardinerne skal have mønstre eller ej. Husk på, at du kommer til at se på gardinerne i mange år fremover. Derfor er det vigtigt, at du vælger rigtigt allerede første gang.

Derfor vil vi anbefale, at du tager en snak med en gardinekspert fra Gardinmageren. Så kan vi i fællesskab bedst afdække, hvilke behov du har til funktionalitet og design af dine gardinløsninger eller solafskærmning.

Kontakt Gardinmageren i dag

Giv os et ring på 44 44 55 55  i dag – vi glæder os til at høre fra dig!

Vores telefoner har åbent:

Mandag: 9:30-16:30  

Tirsdag: 9:30-16:30

Onsdag: 9:30-16:30

Torsdag:  9:30-16:30

Fredag: 9:30-16:30

Efter aftale kommer vi også gerne på besøg hos dig på din adresse udenfor dette tidsrum.