Få besøg af Gardinmageren

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Ring 28 92 32 10

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner i Lyngby

Få besøg af Gardinmageren

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?
Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

Ring nu på
28 92 32 10

... eller indtast telefonnummer og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner i Lyngby

Få hjælp til at finde de rette gardiner i Lyngby til hjemmet eller arbejdspladsen.

Vi har mange års erfaring med at rådgive og vejlede omkring køb og montering af gardiner i Lyngby og omegn. Derfor ved vi også, hvor svært det kan være, når du skal vælge gardiner til lige netop din indretning.

For hvilke gardiner skal du vælge? Hvilke passer bedst ind i din indretning? Og skal gardinerne også have nogle særlige funktioner så som at skærme bedst muligt mod solen – eller er de mest til pynt? 

At det kan være et svært valg at vælge de rette gardiner gælder, uanset om du skal købe gardiner som privatperson, eller om du repræsenterer en virksomhed eller institution. 

Gardiner gør noget særligt for indretningen i lokalerne, og er med til at bestemme hele rummets udtryk. Så her må du ikke vælge forkert!

Når du skal have gardiner i Lyngby eller omegn, så kan du med fordel tage fat i Gardinmageren. Så får du altid god service og fair priser!

Flotte gardiner i Lyngby
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning & montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Vores gardinbus er din mobile gardinbutik i Lyngby

Få besøg hjemme eller på arbejdspladsen af gardinbussen i Lyngby! Når du får besøg af gardinbussen i Lyngby, så undgår du masserne i Lyngby Storcenter og Magasin. Samtidig slipper du for at bekymre dig om at finde en parkeringsplads inde i centrum. 

At få besøg af vores kørende gardinbutik er heldigvis rigtig nemt. Du skal blot give os et ring eller kontakte os via kontakt formularen her på siden. Så finder vi et tidspunkt, som passer dig. Vi kommer hjem til dig på din adresse eller på din arbejdsplads, og mødet varer typisk en time.

Vi tager en masse vareprøver med af vores flotte gardiner. Derved får du mulighed for at føle og mærke på det forskellige gardinstof. Du kan derved også få en bedre ide, om farverne og mønstrene passer ind til din indretning. Dette kan være rigtig svært i en fysisk gardinbutik. 

Når vores kørende gardinbutik besøger dig på din adresse, måler vi også op til gardiner med med det samme. Hvis du er interesseret i at fortsætte med ordren, udarbejder vi et uforpligtende tilbud, som du får fremsendt.

Udfyld formularen

Ring på 28 92 32 10 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Din gardinbus i Lyngby monterer gardinerne
Få gardiner fra en gardinbutik i Lyngby
Smukke gardiner fuldender indretningen
Gardiner fra en gardinforretning

Gardiner i Lyngby med montering

Når du har bestilt dine gardiner efter et besøg fra vores gardinbutik på fire hjul, så går der typisk en til to uger, hvor gardinerne bliver fremstillet og syet til. Derefter kommer vi ud og monterer dem for dig, så du selv slipper for at gøre det.

Prisen for at få gardinerne monteret er en del af den samlede pris, så derfor skal du ikke betale ekstra. For langt de fleste kunder er det en fordel at få en professionel til at montere gardinerne, i stedet for at de selv skal gøre det.

Vi har nemlig stor erfaring i at gøre det og kan gøre det effektivt og hurtigt. Vi har også altid det rette udstyr med, når vi besøger dig for at montere gardinerne.

At få besøg af vores gardinbus, hvor du kan vælge de ønskede gardiner med montering, gør det nemmere end nogensinde før at købe og få opsat gardiner.

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber gardiner?

Der er mange overvejelser, når du skal købe gardiner. For gardiner er nemlig ikke billige og kan være en stor udgift i hjemmet.

Skal du have gardiner til dit kontor eller arbejdsplads, er det ligeledes vigtigt at vælge de rette gardiner fra start Det ville være ærgerligt at købe gardiner og få dem monteret, men så finde ud af senere, at I i virkeligheden skulle have købt akustikplader!

At få besøg af en erfaren gardinekspert fra en gardinforretning er en rigtig god idé. For langt de fleste mennesker synes nemlig, det kan være svært at finde de rette gardiner. – Der er så utroligt mange forskellige typer af gardiner at vælge imellem!

Derfor er det meget let at miste overblikket og finde frem til de rette gardiner. Skal det være plissegardiner? Eller måske rullegardiner? Har du overvejet, om det ville være bedre med persienner i indretningen?

Så er der hele snakken om gardinernes farver, og om gardinerne skal have mønstre eller ej. Husk på, at du kommer til at se på gardinerne i mange år fremover. Derfor er det vigtigt, at du vælger rigtigt allerede første gang.

Derfor vil vi anbefale, at du tager en snak med en gardinekspert fra Gardinmageren. Så kan vi i fællesskab bedst afdække, hvilke behov du har til funktionalitet og design. Giv os et ring på 28 92 32 10 i dag – vi glæder os til at høre fra dig!