fbpx
Kvadrat gardiner

Kvadrat gardiner fra den danske virksomhed Kvadrat har i mere end 50 år været et populært valg til boligen såvel som til virksomheder.

 

Kvadrats gardiner udvikles løbende og i samarbejde med førende designere, arkitekter og kunstnere for at de opfylde æstetiske, teknologiske og funktionelle krav.

Kontakt Gardinmageren
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Sorte kvadrat gardiner til hotel

Kvadrat gardiner – kvalitet i særklasse

Kvadrat gardiner bliver fremstillet af materialer af høj kvalitet, som er nøje udvalgt for at opfylde æstetiske, teknologiske, miljømæssige og funktionelle krav. De materialer, der anvendes i Kvadrat gardiner, omfatter uld, bomuld, linned og polyester.

Kvadrat har et kæmpestort fokus på miljøet. I praksis betyder dette, at de eksempelvis aldrig benytter sig af kemikalier, der kræver brug af klor. Kvadrat benytter sig heller aldrig af farver, der indeholder tungmetaller. Selv Kvadrats uldprodukter sikres ikke overfor møl af hensyn til miljøet!

Kvaliteten af Kvadrat-gardiner og -tekstiler skyldes også, at de er fremstilles med forskellige væveteknikker, deriblandt jacquard vævning og dobbeltvævning. Det betyder, at du som kunde altid for gardiner i den højeste kvalitet, når du køber et Kvadrat gardin.

Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Stofgardiner fra Pagunette i Blå grå nuancer
Blå høj kvalitet fra Kvadrat gardiner
Stofgardiner fra Pagunette transparent
Ensfarvede gardiner
Gule kvadrat gardiner til rumdeling
Gule Kvadrat gardiner til rumdeling
Lyse Kvadrat gardiner til hotel
Lyse Kvadrat gardiner til hotelværelse

Kvadrat gardinernes æstetik

Kvadrat gardiner fås i et bredt udvalg af farver, mønstre og designs. De kan være ensfarvede eller mønstrede, alt efter hvad du foretrækker.

Kvadrat’s ensfarvede gardiner fås i en række ensartede farver, såsom hvid, sort, grå og blå. De mønstrede gardiner kan have forskellige mønstre som f.eks. striber, tern og blomstermønstre.

Gardinerne er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som er nøje udvalgt for at opfylde æstetiske, teknologiske, miljømæssige og funktionelle krav.

Kvadrat gardiner er for mange derfor bestemt værd at overveje.

Kontakt Gardinmageren i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig med at få dine drømme Kvadrat gardiner! Udfyld kontaktformularen til højre, eller giv os et ring!

RING 44 44 55 55
... eller udfyld formularen og fortæl mig, hvad du ønsker.
Jeg tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Udover Kvadrat gardiner, findes der også…

Rullegardiner

Rullegardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Persienner

Persienner

Lamelgardiner Hvide og lange

Lamelgardiner

Kvadrat gardiner Ready-Made

De såkaldte Ready Made gardiner, som er designet for Kvadrat af Ronan og Erwan Bouroullec, er særligt specielle og populære gardiner.

For det første er Ready Made gardiner helt utroligt alsidige. De enkelte komponenter kan nemlig bestilles separat og samles på en række vidt forskellige måder, så de passer til dine specifikke behov.

Og hvis du nogensinde får brug for at foretage en ændring, er det nemt at gøre. Du skal blot frigøre gardinet fra wiren og hænge det op igen på den måde, som du ønsker det. 

Ready Made gardiner er også yderst brugervenlige. Det betyder i praksis, at gardinernes beslag, clips og gardinstof enten kan vælges i samme farve, hvis du ønsker et ensartet look – eller blandes efter farve eller stil, hvis du ønsker at sætte et større personligt præg på dine gardiner.

Og selv hvis du har brug for at justere størrelsen på dine Ready Made Kvadrat gardiner, er det ikke noget problem! For stoffet flosser ikke, og du kan derfor nemt klippe det til den ønskede længde selv.

Vi anbefaler dog altid, at du får hjælp til dette af en fagmand, som er vant til at arbejde med gardiner. Gardinmageren har mange års erfaring med denne type af gardiner, og vil helt sikkert kunne hjælpe dig, så du får det bedste resultat.

Endelig ser Kvadrat Ready Made gardiner altså bare godt ud! Det slanke design er både moderne og tidløst, og materialerne af høj kvalitet sikrer, at dine gardiner vil se flotte ud i mange år fremover. 

Ronan og Erwan Bouroullec har fuldstændig revolutioneret det ydmyge gardin med deres Ready Made gardin-system. Det er nemt at bruge, usædvanligt alsidigt og ser virkelig godt ud. 

Gardinmageren hjælper dig med at finde de rette gardiner

Gardinmageren har hjulpet privatpersoner og virksomheder med at finde de rette gardinløsninger i over 15 år. Vi har et bredt udvalg af Kvadrat gardiner fremstillet af materialer af høj kvalitet, hvilket sikrer, at du finder det perfekte match til dit hjem.

Vores venlige gardineksperter er her for at hjælpe dig med at finde de rigtige gardiner til dine behov. Vi forstår, at alles behov er forskellige, og derfor tilbyder vi en række muligheder at vælge imellem, herunder forskellige materialer, farver og stilarter.

Vi har også stor fokus på miljøet, hvilket betyder, at vi typisk vil anbefale miljørigtige gardinløsninger. I en tid med stort fokus på klimaet og stigende energipriser, mener vi, at vi har en pligt til at vejlede og rådgive om dette, så du får den bedste løsning for dig.

De gardiner, som vi rådgiver dig om, er også fremstillet ved hjælp af forskellige væveteknikker, hvilket sikrer, at du får gardiner i den højeste kvalitet.

Kontakt os i dag omkring dine ønskede Kvadrat gardiner – samt alle andre typer af gardiner, som du måtte ønske dig. Vi kan hjælpe dig med dem alle og glæder os meget til at høre fra dig!