fbpx
Lamelgardiner til din bolig

Lamelgardiner er fantastisk elegante og funktionelle gardiner, som er ideelle til at dække for store vinduer. Vi kan hjælpe dig med alle typer af lamelgardiner – læs mere forneden.

Kontakt gardinmageren
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Lamelgardiner til dagligstuen

Lamelgardiner til hjem og kontor

Lamelgardiner er en type af vinduesgardiner, der består af lodrette lameller af træ eller stofplader, som kan justeres for at lukke lys og luft ind i et rum. Lamelgardiner anvendes ofte i hjemmet og på kontorer på grund af deres alsidighed og eksklusive stil.

Hvis du har store vinduer, er lamelgardiner et oplagt valg. Lamelgardiner findes både i varianter med og uden mørklægning, hvilket gør dem til et godt valg til både hjemmet og kontoret.

Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Close up på lamelgardiner med blybund
Sorte lamelgardiner med bly i bunden
Lyse lamelgardiner til stuen
Lyse lamelgardiner til stuen
Klassiske lamelgardiner
Klassiske lamelgardiner med kæder i bunden
Grå lamelgardiner
Lange grå lamelgardiner

Lamelgardiner på mål

Lamelgardiner på mål er heldigvis nemme at få, når du får hjælp af Gardinmageren. For forestil dig blot, at du køber lamelgardiner i standardmål i dyre domme… og så passer de slet ikke til vinduet, når du monterer gardinerne! 

Samtidig er der også flere forskellige typer af lamelgardiner at vælge imellem. Derfor er det vigtigt at vide, hvilken type der er den rigtige for dig.

Fordi vinduer er forskellige, kan det være nødvendigt at få dine lamelgardiner specialfremstillet efter mål. I praksis foregår det på den måde, at du booker et gratis besøg på din adresse af vores gardinbus.

Så kommer vi ud og tager et kig på dine vinduer, hvor gardinerne skal hænge. I processen rådgiver vi dig omkring, hvilken type af lamelgardiner vil være de bedste i forhold til dine ønsker og størrelsen på dine vinduer.

Hvis du ønsker at fortsætte med ordren, så fremsender vi et tilbud. Når vi har modtaget betalingen, går der op til to uger, hvor dine lamelgardiner på mål bliver fremstillet, og så kommer vi og monterer gardinerne for dig.

RING 44 44 55 55
... eller udfyld formularen og fortæl mig, hvad du ønsker.
Jeg tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Udover lamelgardiner, findes der også…

Rullegardiner

Rullegardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Persienner

Persienner

Stofgardiner fra Pagunette i Blå grå nuancer

Stofgardiner

Hvilke lameller skal du vælge?

Der er flere faktorer at overveje, når du vælger lamelgardiner til dit hjem eller kontor. Disse overvejelser går på størrelsen af vinduet, lamelgardinets stof- eller trætype og den mængde lys, du ønsker at lukke ind. Der findes også mørklægningsgardiner med lameller til dig, der ønsker muligheden for at blokere alt lys.

Du kan endda købe lamelgardiner med motor, hvis du ønsker den bekvemmelighed, det er, at kunne justere dine lamelgardiner med blot et tryk på en knap.

Gardiners lameller har standardmål på 8,9 cm i bredden og 250 cm i højden. Standardmålene for hele lamelgardin-systemet, når det er trukket for, fås med en bredde på 100, 150, 190, 240 cm. Disse mål inkluderer også beslagene.

De mest gængse og populære farver til lamelgardiner er hvid, grå og sort.

Mørklægnings-lamelgardiner

Mørklægnings-lamelgardiner er perfekte til soveværelser eller kontormiljøer, hvor du har brug for at kunne styre belysningen. De fungerer ved at blokere alt indkommende lys, når de er trukket for, så du kan sove eller arbejde i ro og mag.

Mørklægnings-lamelgardiner er typisk fremstillet af tykt stof med en lærredsbagside, der blokerer for alt indkommende lys.

Mørklægningsgardinerne hænger lodret ned fra en skinne, der kan monteres i loftet eller på væggen. Du kan vælge, om du ønsker træk fra venstre eller højre – dvs. om du ønsker at parkere lamellerne i højre- eller venstre side af vinduet, når de er trukket fra.

Alternativt kan du også vælge imellem, om delingen skal gå på midten af lamelgardinerne, så der er lige mange lameller på hver side, når gardinet er trukket fra.

Lamelgardiner uden mørklægningsfunktion lukker stadig lidt lys ind, men kan være perfekte til stuer og køkkener, hvor du gerne vil kunne lukke til og få lidt privatliv.

Mørklægnings-lamelgardiner bruges typisk i stuen og soveværelset i hjemmet, men kan også med fordel anvendes i mødelokaler i kontorer og på arbejdspladser. Her kan de skabe mørke i mødelokalet, hvis der er behov for at se en præsentation med PowerPoint. Husk, at lamellerne altid kan roteres, så de ikke blokerer fuldt ud for lyset, hvis dette ønskes.

Gardinmageren har mange års erfaring med at vejlede og rådgive om brugen af mørklægningsgardiner med lameller. Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere!

Tilbehør og reservedele til gardinerne

Der findes adskilligt tilbehør og reservedele til lamelgardiner, f.eks. erstatningslameller, snore og kæder. For uanset hvor godt du passer på dine gardiner, så vil du sandsynligvis med tiden få brug for at udskifte enkelte løsdele.

Nogle gange kommer udstyr til at gå i stykker, hvis du kommer til uforvarende at trække i et gardin. Det kan også være, at gardinet kommer til at sætte sig fast i støvsugerslangen, når du gør rent.

Heldigvis kan det meste tilbehør og reservedele til gardinerne købes i de fleste boligforretninger eller hos forskellige forhandlere online.

Således er du aktid dækket ind, hvis du med tiden skulle få brug for en ny tophænger eller en ny gardinsnor. Det kan også være, at du har brug for en ny snorsamler eller bundsnor.

Derudover findes der tilbehør I form af bundvægte til at trække lamellerne nedad og holde dem på plads.

Hvis du har lamelgardiner med motor, så kan det også være, at du på sigt får brug for enkelte reservedele til motoren.

Lamelgardiner med motor

Hvis du ønsker at motorisere dine lamelgardiner, kan vi hjælpe dig med dette.

Gardinmageren har nemlig stor erfaring i at montere motoriserede lamelgardiner. Dine nye lamelgardiner med motor leveres med en fjernbetjening, så du nemt og hurtigt kan justere dem, selv når du sidder i sofaen!

Lamelgardiner med motor er som udgangspunkt lydløse og børnesikrede, fordi der ikke er nogen løsthængende snor til at trække i. Det betyder, at dine børn ikke risikerer at sidde fast i en løsthængende træksnor og i værste fald blive kvalt.

Fordi de elektriske lamelgardiner er næsten lydløse, så betyder det også, at du kan trække gardinet til og fra på alle tidspunkter af døgnet.

Samtidig er lamelgardiner med motor en både elegant og meget moderne gardinløsning til både hjemmet, institutionen og kontoret.

Når du vælger lamelgardiner med motor til dit hjem eller kontor tilføjer du et flot, stilfuldt touch til din indretning. Fordi gardinerne kommer med motor er de nemme at trække fra til den ene side, når du ønsker lys og udsigt – for din komfort.

Hvis du er interesseret i at høre mere om lamelgardiner, så skal du være hjertelig velkommen til at kontakte os. Udfyld kontaktformularen eller give os et ring. Vi glæder os meget til at høre fra dig!