fbpx
Plissegardiner til din bolig

Plissegardiner er fantastiske gardiner til enhver indretning – både i boligen, institutionen og i kontorlandskabet. De kan bruges både i stuen, køkkenet, badeværelset eller kontoret. Plissegardiner er på samme tid både funktionelle og smukke gardiner.

Kontakt gardinmageren
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Plisségardiner til køkkenet

Plisségardiner til hjem og kontor

Plisségardiner er en af de mest populære typer af vinduesbeklædning i øjeblikket. Gardinerne kan bruges både i boligen og på kontoret, og der findes mange forskellige typer af gardiner med plissé på markedet i dag.

Husk, at dine gardiner har stor betydning for, hvordan din indretning ser ud. Ligesom gulvet, møblerne og farven på væggen, gør dine gardiner noget for, hvordan din bolig eller kontor tager sig ud.

Spørg Gardinmageren til råds, før du køber dine plisségardiner – for at købe kvalitetsgardiner er altid en stor beslutning.

Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Plisségardiner til soveværelset
Plisségardiner til soveværelset
Mørke plisségardiner til stuen
Mørke plisségardiner til stuen
Sorte plisségardiner som buttom up top down
Plisségardiner i modellen buttom up top down
Todelte plisségardiner til stuen
Hvide Plisségardiner frithængende

Plisségardiner skaber nye muligheder for indretningen

Plisségardiner skaber hygge i din indretning. De er både smukke og funktionelle gardiner. De er en investering, og de holder i mange år.

Gardinerne kan den bruges over det hele – lige fra indretningen i boligen over institutioner og til erhvervsejendomme med kontor.

De giver mulighed for virkelig at lægge dit personlige præg på din bolig eller kontormiljø. Ikke nok med det, så er de samtidig også utroligt funktionelle. Gardinerne kommer i mange farver, og nogle designs kommer med mørklægnings-funktionalitet. Andre igen er elektriske og kan rulle op og ned automatisk.

Det kan være svært at vurdere, hvilke plisségardiner du bliver gladest for på længere sigt. Derfor er det en god idé, at tage en snak med Gardinmageren. Skriv til os i dag via kontaktformularen til højre, eller giv os et ring. Vi glæder os til at høre fra dig!

RING 44 44 55 55
... eller udfyld formularen og fortæl mig, hvad du ønsker.
Jeg tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Udover plisségardiner, findes der også…

Rullegardiner

Rullegardiner

Stofgardiner fra Pagunette i transparent

Stofgardiner

Persienner

Persienner

Lamelgardiner Hvide og lange

Lamelgardiner

Hvad er karakteristisk for plisségardiner?

Plisségardiner er lavet af stof, der er samlet i små folder eller plisséringer. De bruges ofte i hjem og på kontoret for at tilføre stil og mulighed for at kunne lukke af, så du bedre kan kontrollere dit privatliv.

Der findes forskellige typer af disse gardiner, og de fås i mange forskellige farver. Når du vælger plisségardiner til dit hjem, er der et par ting, du bør huske på. Typen af stof, størrelsen af folderne og det overordnede design bør alle overvejes. Derudover er prisen selvfølgelig også vigtig.

Gardinerne kan leveres i mange forskellige designs, der både har snortræk, metalwires, eller snorfri betjening. Tag eventuelt en snak med Gardinmageren, når vores gardinbus på Sjælland besøger dig på din adresse, så vi kan finde den løsning, der passer dig bedst.

Forskellige typer af plisségardiner med og uden snoretræk

Plisségardiner kommer med mange forskellige muligheder for tilpasning efter din smag. Du kan blandt andet få:

  • Gardiner med snore og trækkæder
  • Plissegardiner uden træksnore
  • Trådløse gardiner
  • Motoriserede og automatiske plisségardiner
  • Gardiner med elektroniske sensorer

Den mest almindelige type af plisségardiner er dem, der har en snor eller kæde, som løber gennem midten af gardinet. Denne type af gardiner kan du trække op eller ned ved at trække i snoren eller ved hjælp af en fjernbetjening.

Den anden gængse type er dem, der ikke har en snor eller kæde. Disse typer af gardiner betjenes af en stang, der er placeret midt på gardinet eller på siden af gardinet.

Den tredje type plisségardiner er dem, der har et trådløst system, som typisk betjenes af batterier. Nogle af disse motoriserede plisségardiner kan endda opsættes med et automatisk åbnings- og lukningssystem.

På mere eksklusive og dyre modeller kan disse typer af gardiner endda sættes op med sensorer, der registrerer, hvornår det er tid til at trække gardinet op eller ned afhængigt af lysstyrken!

Plisségardiner kan være fremstillet af forskellige typer stof, men de er oftest fremstillet af bomuld. Dertil kommer, at du også kan få gardinernee med alu-metal bagsider, som skaber ekstra afskærmning mod solens lys om dagen.

Denne type af plisségardiner er ideel på de steder af huset, som modtager mest belysning i dagtimerne, og samtidig kombinerer de på fornemste vis funktion med design.

Plisségardiner up and down

Plisségardiner up and down er en type af moderne gardin, som både kan køre op og ned. Det har den fordel, at du både kan afskærme for den øverste del af vinduerne efter behov, samt den nederste del af vinduerne.

På denne måde kan du stadig få sollys ind gennem vinduet, når den øvre del af vinduet ikke er tildækket, selv om plisségardinet er trukket for den nederste del af vinduet.

Nogle af disse plisségardiner up and down systemer kommer også med ekstra børnesikring, så du er sikret, at nysgerrige, små pilfingre ikke kan lege med styringen af gardinet. Samtidig sikrer du dig gennem børnesikringen også, at der ikke er nogen fri snor, der hænger, så barnet kan risikere at blive kvalt i snoren.

Up and down gardinerne kommer i et stort udvalg af typer af stof såvel som mange forskellige farver.

Mørklægnings plisségardiner

Mørklægnings plissegardiner er ideelle til soveværelset og børneværelset, hvor de skaber mørke og lukker al lys ude. Derved er du og din familie sikret en god nats søvn. De mest effektive plisserede gardiner til mørklægning er dem, som kommer med en bagside af alu-metal. Disse er virkelig effektiv til at skærme fra solens lys og lamper på gaden.

Du kan få dine mørklægningsplisségardiner både til skråvinduer på badeværelset og ovenlysvinduer, så vel som til almindelige vinduer. Samtlige typer af mørklægningsgardiner kan fås med både snoretræk og som automatiserede gardiner med motor.

De fleste plissérede mørklægningsgardiner kommer som udgangspunkt i standardstørrelser. Husk dog, at Gardinmageren altid kan hjælpe dig med plisségardiner efter mål, så du kan få den type af gardin, som passer til lige netop dine vinduer.

Plisségardiner efter mål

Hvis du er interesseret i plisségardiner efter mål, så foregår det på den måde, at vi kommer ud med vores gardinbus på din adresse. Der tager vi en snak omkring dine ønsker til dine gardiner, og så tager vi og måler vinduerne op for dig. Vi vil selvfølgelig også vurdere, om det kan lade sig gøre med et gardin i standardstørrelse.

Når vi har målene, modtager du et tilbud på dine nye plisségardiner. Alt sammen er naturligvis gratis indtil dette punkt. Hvis du ønsker at fortsætte med ordren, så tager vi og fremstiller dine plisségardiner efter mål for dig, så snart vi har modtaget betalingen. Typisk går der op til to uger, før gardinerne er klar. Når dine plisségardiner efter mål ligger klar, kommer vi igen og sætter dem op udført af en faguddannet montør.

Mange brands og mærker indenfor plisségardiner

Du kan få plissérede gardiner fra et utal af producenter. Nogle af de mest berømte kigger vi på her.

Debel plisségardiner

Debel plisségardiner fremstilles af en af Skandinaviens største gardinproducenter, den danske virksomhed Debel, som har mere end 40 års erfaring i branchen. Gardinerne kommer i stærk kvalitet og i et utal af forskellige designs.

Faber plisségardiner

Faber plisségardiner er nogle af de bedste gardiner på markedet. Faber har produceret gardiner siden år 1900 og har derfor mere end 100 års erfaring i branchen. Det betyder, at de plisségardiner fra Faber, som vi sætter op for dig, er gardiner i absolut allerhøjeste kvalitet!

Velux plisségardiner

Velux er et af de absolut stærkeste brands indenfor gardiner i Danmark, ja i hele verden. Velux blev grundlagt i Danmark i 1941, og Velux gardiner er kendetegnet ved deres fremragende og høje kvalitet samt lange levetid. Dette gælder naturligvis også deres plisségardiner. Gardinmageren er stolt af at kunne sætte dine Velux plisségardiner op for dig!

Hvis du er klar til at få hjælp af Gardinmageren til at sætte dine plisségardiner op, så kontakt os i dag. Vi glæder os til at høre fra dig!