fbpx
Alt i rullegardiner

Rullegardiner er ideelle i soveværelser, børneværelser og endda også i mødelokaler, når situationen kræver mørklægning. Gardinmageren kan hjælpe dig med opsætning af en lang række forskellige typer af rullegardiner.

Kontakt gardinmageren
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Rullegardiner til stuen

Rullegardiner til hjem og kontor

Rullegardiner er både stilfulde og funktionelle gardiner til hjemmet og arbejdspladsen. Rullegardiner fås i en række forskellige stoffer og farver, så du kan finde de perfekte gardiner, der passer til netop din indretning.

Rullegardiner er også et fremragende valg, hvis du ønsker egentlige mørklægningsgardiner. Gardinerne kan fås i standardstørrelser, men kan også fremstilles på mål til at passe til enhver vinduesstørrelse.

Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Hvide rullegardiner til mørklægning
Hvide rullegardiner til mørklægning
Rullegardiner med motiver
Rullegardiner med motiver
Rullegardiner til soveværelset
Rullegardiner til soveværelset
Grønne rullegardiner er sunde
Grønne rullegardiner er sunde for øjnene

Få dine nye rullegardiner i dag!

Rullegardiner er mere populære end nogensinde før. De indgår i indretningen i både institutioner, på kontorer og i hjemmet. De kan bruges fra alt til at afskærme fra lys og skabe mørke i soveværelset, og så til blot at tage de værste ar solens stråler i stuen uden at mørklægge hele lokalet.

Rullegardiner kommer i et stort udbud af forskellige designs og materialer. Eksempelvis kan du nu om stunder få de meget populære elektriske rullegardiner. Nu kan du endelig med et tryk på en knap rulle dit gardin op eller ned efter behag!

Kontakt Gardimageren i dag, hvis du er interesseret i at høre mere om rullegardiner og om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har næsten 10 års erfaring i branchen og har stor erfaring med at hjælpe vores kunder med deres rullegardiner.

Udfyld kontaktformularen til højre, eller giv os et ring. Vi glæder os til at høre fra dig!

RING 44 44 55 55
... eller udfyld formularen og fortæl mig, hvad du ønsker.
Jeg tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Udover rullegardiner, findes der også…

Grønne stofgardiner fra Pagunette

Stofgardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Persienner

Persienner

Lamelgardiner Hvide og lange

Lamelgardiner

Rullegardiner til mørklægning

Rullegardiner til mørklægning er populære i både hjemmet og på arbejdspladsen. Mørklægningsrullegardiner er lavet af et tykt, uigennemsigtigt stof, der blokerer alt lys, hvilket gør dem ideelle til soveværelser, børneværelser og hjemmekontorer. Mørklægningsrullegardiner kan også bruges på arbejdspladser for at forbedre medarbejdernes fokus og koncentration. Gardinerne kan være særlig brugbare til at mørklægge mødelokaler, når projektoren tændes og du skal give en PowerPoint-præsentation.

Der er nogle få ting at overveje, når du vælger mørklægningsrullegardiner, f.eks. stoffet, rullemekanismens type og gardinets størrelse. Mørklægningsgardiner er normalt fremstillet af tykke materialer som f.eks. PVC eller polyester, hvilket gør dem effektive til at blokere for lyset. Tykkere stoffer kan dog også gøre det sværere at betjene rullegardinerne. Den type mekanisme, du vælger, vil også påvirke, hvor let det er at bruge dine rullegardiner til mørklægning.

Rullegardiner er den mest populære type mørklægningsgardiner på markedet, og de kan betjenes manuelt eller elektrisk. Hvis du vælger elektriske rullegardiner, skal du sikre dig, at dem, du beslutter dig for at købe, passer med størrelsen på dit vindue og vinduestype.

Du skal måle bredden og højden på dit vindue for at sikre, at du bestiller den rigtige størrelse. Mørklægningsrullegardiner fås også efter mål, hvilket betyder, at du altid kan få en størrelse, der passer til dine vinduer. Kontakt blot Gardinmageren her på siden for hjælp til dette!

Elektriske rullegardiner

Elektriske rullegardiner bliver stadigt mere populære. De giver den bekvemmelighed, at du kan rulle op og ned for dine gardiner med et enkelt tryk på en knap. Elektriske rullegardiner er også ideelle til, når du skal trække for eller fra for svært tilgængelige vinduer.

Den store fordel ved de elektriske gardiner er, at de ruller sig op og ned automatisk blot ved et tryk på en knap. Derfor kan du styre dem med en fjernbetjening, når du har behov for enten at trække for eller fra.

Den anden store fordel ved elektriske rullegardiner er, at de  typisk kører på batterier snarere end via tilslutning til lysnettet.

Det gør det meget mere praktisk at håndtere i stedet for at skulle administrere at opsætte ledninger langs væggen og op til vinduet. Ulempen er selvfølgelig, at du så en gang imellem skal skifte batterierne på dit elektriske rullegardin.

Elektriske rullegardiner kommer både som egentlige mørklægningsgardiner samt semitransparente og transparente gardiner.

Det er relativt enkelt at installere elektriske rullegardiner. Det første skridt er at måle dit vindue op for at sikre, at du får dit rullegardin i den rigtige størrelse. Dernæst er det bare at montere gardinet, som ethvert andet gardin. Hvis ikke du har tiden eller værktøjet, så kontakt os her på siden.

Gardinmageren har stor erfaring med at montere og opsætte elektriske rullegardiner – og vi hjælper naturligvis også meget gerne dig!

Rullegardiner af bambus

Rullegardiner af bambus har været populære længe og er et godt valg til miljørigtige hjem, da de er fremstillet af bæredygtige materialer. Der er mange fordele ved bambusrullegardiner, herunder:

  • De er fremstillet af stærke og langtidsholdbare materialer.
  • De accentuerer den minimalistiske, skandinaviske indretning.
  • De er nemme at rengøre og vedligeholde.
  • De fås i en række forskellige farver og stilarter.
  • De er prismæssigt overkommelige.

Gardinerne af bambus er gode som pyntegardiner og som rumdelere. Vær dog opmærksom på, at rullegardiner af bambus sjældent giver den samme lysregulering som tykkere og tættere rullegardiner.

Rullegardiner af bambus reducerer med andre ord ikke lyset lige så meget som et egentligt mørklægningsrullegardin. Til gengæld er de hyggelige og kan med fordel bruges sammen med forskellige typer af stofgardiner.

Rullegardiner på mål

Rullegardiner på mål er efterspurgte blandt mange, særligt dem, som bor eller arbejder i bygninger af ældre dato. For mange af disse bygninger har nemlig anderledes vinduesmål end, hvad der i dag er standard. Hvis du ønsker et gardin til et vindue, som ikke er standardstørrelse, så har du brug for rullegardiner på mål, som Gardinmageren kan hjælpe dig med at få fremstillet.

For der er ikke noget værre end at bruge en masse penge på nye gardiner for blot at finde ud af, at de ikke passer perfekt til det sted, hvor de skal hænge!

Hvis du ønsker rullegardiner på mål til din arbejdsplads eller dit hjem, så kan du tage fat i Gardinmageren. I praksis fungerer det på den måde, at vi kommer ud på din adresse og besøger dig, helt gratis.

Så rådgiver vi dig omkring de forskellige typer af rullegardiner, som du kan vælge. Hvis du ønsker at gå videre med ordren, så tager vi og måler op til dine rullegardiner med det samme.

Så går der et par uger, mens rullegardinerne fremstilles efter dine ønskede mål. Når de er klar, kommer vi tilbage og monterer dem for dig. – Så det slipper du for at skulle tænke på!

Hvis du er interesseret i at høre om alle de forskellige muligheder, du har, med rullegardiner, så skal du være velkommen til at kontakte os i dag. Udfyld kontaktformular her på vores hjemmeside, eller giv os et ring. Vi glæder os til at høre fra dig!