Effektiv solafskærmning

Sov bedre om natten med mørklægningsgardiner og hold varmen med klimavenlige gardiner. Der er mange fordele ved solafskærmning.

Her er mulighederne

Solafskærmning med mange muligheder

Indvendig solafskærmning kan meget mere end bare at holde lyset ude. Vælger du at få professionel hjælp til din solafskærmning kan det også se rigtig godt ud og være en del af boligens indretning – og så er det godt for indeklimaet.

Persienner fra Andreas Hansen

Duo Roller fra Andreas Hansen

Solafskærmning med mange funktioner

Indvendig solafskærmning kan meget mere end bare set godt ud. De er en del af boligens arkitektoniske indretning og så er det godt for indeklimaet.

Solafskærmning, du betjener indefra, er den mest anvendte løsning. Gardiner, som anvendes til solafskærmning, fås i forskellige typer og farver, og de kan tilpasses ethvert vindue. Du kan f.eks. få persienner med tynde snore eller bredde bånd i et smart retro-look. Du kan også vælge lamelgardiner i mange farver og endda faconer. Skal det være rullegardiner eller plisségardiner? Med eller uden snortræk? Eller er du til lamelgardiner og persienner, der delvis kan skærme af for lyset eller skjules bag væggen? Mulighederne og udvalget er stort, så brug gardinmageren og få fundet den rigtige løsning til din bolig.

Lad Gardinmageren guide dig igennem de mange mulige løsninger og hør hvad der passer bedst til din bolig. Det er ganske gratis og få målt op, så lad os komme i gang.

Rullegardiner

Plisségardiner

Persienner

Lamelgardiner

Plisségardiner fra Stila

Funktionelle gardiner

Har du valgt en unik boligløsning med mange sjove finesser, skæve vinkler eller vinduer i taget, hvor det er svært at komme til? Så skal der også en speciel solafskærmning til sådan et vindue.

Plisségardiner er nok den bedste solafskærmning, der passer til alle slags vinduer, for de ruller ikke og fylder meget lidt, når de er åbnet op. Plisségardiner er også meget velegnet til buede vinduer, skrå vinduer eller vinduer i loftet.

Der findes også solafskærmning du sikkert ikke har hørt om før. F.eks. er Duo Roller dobbelt lags rullegardiner der kører forskudt af hinanden. De er smarte og samtidigt flotte. Når gardinmageren kommer og måler op vil du kunne se nogle eksempler på denne løsning. 

Bottom up/top down Plisségardiner fra Stila

Duo Roller fra Stila

Plisségardiner til skrå vinduer fra Stila

Plisségardiner fra Stila

Persienner af træ fra Stila

Mørklægningsgardiner

Mørklægnings-gardiner

En af de vigtigste funktioner ved solafskærmning, er mørklægning. Mørklægningsgardiner er guld værd, hvis du gerne vil sove længe. Søvn betyder meget for vores velvære og hvis vi ikke får nok med melatonin om natten, bliver vi hurtigt trætte og uoplagte. Det gælder både børn og vokse, så invester i mørklægningsgardiner til børneværelserne og soveværelset.  Du kan kombinere dem med stofgardiner og stadig få hyggen ind i rummet. Den allerbedste solafskærmning til mørklægning er rullegardiner og plisségardiner, for begge type gardiner kan lukkes af i siderne med lister, kassette for oven og en børste eller liste for neden. Vi garanterer dog ikke 100% mørklægning, for det afhænger af vinduet og murens udformning.

Bottom up/top down Plisségardiner fra Stila

Bottom up/top down Plisségardiner fra Stila

Gardinstof fra Andreas Hansen

Mørklægningsrullegardiner fra Andreas Hansen

Klimavenlig solafskærmning

Der er flere måder at få klimavenlige gardiner på. Mørklægningsgardiner, Duette plisségardiner, der holder på varmen eller afviser den, når det er for varmt. Vil du gerne høre mere om klimavenlige gardiner? 

Motoriserede gardiner

Vælg mellem fjernbetjent eller
automatisede solafskærmning

Mørklægningsgardiner

Effektiv sovepille, for minimum lys
giver bedre søvn

 

Duette gardiner

Smart solafskærmning der holder
varme og kulde inde og ude ved behov