fbpx
Stofgardiner til bolig og erhverv

Stofgardiner er vigtige elementer i ethvert rum med vinduer. De giver ikke kun privatliv og skærmer for lyset, når de er trukket for, men de skaber samtidig også hygge i indretningen. Læs mere her op siden!

Kontakt gardinmageren
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Stofgardiner fra Pagunette i transparent

Stofgardiner fra Gardinmageren

Stofgardiner udgør et vigtigt element i rummets indretning – både i hjemmet, på kontoret og i institutionen. De beskytter ikke kun mod solens skadelige stråler, men de tilfører også personlighed og stil.

Stofgardiner kommer i mange forskellige stilarter, farver og mønstre. Derfor er der helt sikkert stofgardiner, der passer til lige netop din smag!

Stofgardiner, der går fra gulv til loft, er en elegant måde at tilføje privatliv og stil til indretningen. Lette stofgardiner i lag-på-lag er perfekte til at skabe en romantisk stemning i soveværelset. Traditionelle stofgardiner til stuen er et klassisk valg, som aldrig går af mode.

Samtidig kan stofgardiner også komme med lydabsorberende egenskaber, så du kan reducere uønsket støj. Slip for larm og støj med akustikgardiner!

Uanset om du er på udkig efter et funktionelt eller smukt og dekorativt stofgardin, vil Gardinmageren kunne hjælpe dig!

Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Stofgardiner fra Pagunette i Blå grå nuancer
Blågrå stofgardiner fra Pagunette
Stofgardiner fra Pagunette transparent
Let gardin stof fra Pagunette
Stofgardiner med lyse blomster fra Pagunette
Linned gardiner med lyse blomster fra Pagunette
Stofgardiner fra Pagunette i gennemsigtigt stof med cirkler
Stofgardiner fra Pagunette i gennemsigtigt stof med cirkler

Stofgardiner efter mål

Stofgardiner efter mål er den rette løsning, hvis du er på udkig efter gardiner, der er syet præcis efter størrelsen på dine vinduer. Når du vælger stofgardiner efter mål fra Gardinmageren får du adgang til gardinstof af den højeste kvalitet og et bredt udvalg af muligheder med henblik på stil, design og farver.

Når vi kommer på besøg, der hvor dine gardiner skal hænge, får du desuden en helt gratis opmåling af dine vinduer med 100 % garanti for korrekt opmåling.

Når vi besøger dig, kan vi også rådgive dig og vejlede dig omkring de bedste stofgardiner efter mål i forhold til dine ønsker og behov.

Samtidig kommer vi også og monterer dine gardiner for dig igen, når gardinerne er fremstillet – så det slipper du også for.

Hvis du er på udkig efter den bedst mulige løsning til at få stofgardiner til dine vinduer, så er stofgardiner efter mål fra Gardinmageren den rette løsning. Kontakt os i dag – ring, eller udfyld kontaktformularen her!

RING 44 44 55 55
... eller udfyld formularen og fortæl mig, hvad du ønsker.
Jeg tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Udover stofgardiner, findes der også...

Rullegardiner

Rullegardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Persienner

Persienner

Lamelgardiner Hvide og lange

Lamelgardiner

Gardin stof

Der findes mange forskellige typer af gardin stof, som bliver brugt til stof gardiner. Nogle af disse typer af stof har vi opsummeret her:

  • Bomuld
  • Linned
  • Fløjl
  • Akryl
  • Polyester

Husk, at vi som gardineksperter altid kan hjælpe dig med at vælge de rigtige gardiner til dig. Du er velkommen til at kontakte os enten på mail eller på telefonen til en snak om gardinstoffer til din bolig eller arbejdsplads.

Bomuldsgardiner

Bomuldsgardiner er vævet af bomuld, som eventuelt er blandet med andre typer af stof. Disse stofgardiner er de traditionelle stofgardiner, som findes i mange hjem.

Afhængigt af, hvor tætvævet stoffet er, desto mindre lys kan trænge igennem. Dog vil der ofte kunne trænge en smule lys igennem, som giver et hyggelig, blødt skær.

Gardinerne er lette at rengøre og vaske.

Linned gardiner

Linned er tekstiler, som er fremstillet af hørfibre. Her er der tale om et særdeles stærkt materiale til dine gardiner.

Dog kan denne type af stof let krølle, og når stoffet skal rengøres, skal det renses snarere end vaskes. Den store fordel ved linned gardiner er, at de ofte er utroligt smukke og skaber en hyggelig og uformel atmosfære i lokalet.

Gardiner af fløjl

Stofgardiner af fløjl kan være rigtig gode i de rum i hjemmet, som skal bruges til familieanledninger, såsom spisestuen. Fløjl er et tykt og rustikt stof, som ikke kun blokerer alt lyset, men som også dæmper lydene udefra gaden.

Akryl gardiner

Denne type af gardinstof har en tekstur og struktur, der minder om uld. Således skaber stoffet god isolering, samtidig med at det ser rigtig hyggeligt ud i indretningen.

Stofgardiner af polyester

Polyester stof er et syntetisk materiale, som er fremstillet af naturolie, ligesom nylon er det. Her er der tale om et holdbart og stærkt gardin stof, som kræver et minimum af vedligeholdelse.

Undgå dog forms vidt mulit at hænge denne type af gardin i dit køkken, fordi polyester er et brandfarligtmateriale.

Andre typer af gardin stoffer inkluderer silke, som skaber et luftigt og elegant, ja nærmest feminint udtryk i indretningen. Derudover findes der også varmegardiner eller de såkaldte ’termiske gardiner’, som kan være gode til at skabe ekstra isolering omkring et vindue, hvis det trækker med kold luft fra vinduet.

Producenter af stofgardiner

Blandt de mest populære producenter af stofgardiner findes der nogle meget stærke og populære danske brands. Dette er nogle af de mest populære gardiner i Danmark – og når vi besøger dig, har vi naturligvis vores gardinbus fuld af denne type af stofgardiner.

Blandt disse finder du gardiner fra:

  • Velux
  • Designers Guild
  • Kvadrat

Gardinmageren kan naturligvis hjælpe dig med at finde de rette stofgardiner fra disse producenter – samt mange andre.

Kontakt os i dag. Ring eller skriv – vi glæder os til at høre fra dig!

Lange stofgardiner

Lange stofgardiner er med til at fremhæve vinduets højde og rummets størrelse. For hvem har ikke lyst til at have højt til loftet i deres hjem eller kontor?

Hvis du har højt til loftet, så giver det en følelse af rummelighed og eksklusivitet.

Lange stofgardiner hjælper med at fremhæve dette og få dit rum til at fremstå endnu mere stilet – og endnu større!

Lange stofgardiner kan også bruges til at skabe en følelse af intimitet eller skabe kontrast til resten af indretningen, afhængigt af de anvendte stoffer og farver.

Når du vælger lange stofgardiner til dit hjem, så er det vigtigt at overveje det indtryk, som du ønsker, at gardinerne skal skabe i rummet – også i forhold til rummets overordnede stil.

Gardinmageren kan hjælpe dig med at tilpasse dine lange stofgardiner, så de passer perfekt til dit rum og giver rummet den rette atmosfære.

Stofgardiner til mørklægning

Stofgardiner til mørklægning er designet til at mørklægge et rum ved at lukke lyset ude – samtidig med, at gardinerne er smukke som almindelige stofgardiner.

Denne type af stofgardin har typisk en særlig belægning på bagsiden, som hjælper med at reflektere lyset og holder det ude af rummet. Det betyder, at du sagtens kan købe stofgardiner til mørklægning i forskellige farver, selv hvid!

Vær opmærksom på, at afhængigt af størrelsen, formen og stilen på dit vindue, så er stofgardiner til mærklægning måske ikke altid den optimale måde at opnå fuldstændig mørklægning på i rummet. Her kan du overveje at købe rullegardiner i stedet, som i nogle tilfælde kan være bedre.

Selvom nogle stofgardiner kommer med mørklægnings-funktion, så kan du sagtens kombinere dem med rullegardiner eller persienner. Derved sikrer du dig bedst muligt, at du opnår den maksimale mørklægning i rummet. Gardinmageren vil altid kunne rådgive dig omkring disse ting – vi ser frem til en snak med dig om dine gardiner 🙂