fbpx
Få et flot Velux gardin

Velux gardiner er nogle af de mest populære og berømte typer af gardiner på markedet. De fremstilles både til Velux’ egne vinduer og til andre typer af vinduer. Med et Velux gardin opsat og monteret af Gardinmageren går du ikke galt i byen!

Kontakt Gardinmageren
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

VELUX gardin energigardiner

Et Velux gardin giver glæde!

Velux gardiner er blandt de mest populære gardiner på det danske marked. Faktisk kommer Velux gardiner i et utal af forskellige typer, designs og anvendelsesmuligheder.

Velux fremstiller dem alle – deriblandt rullegardiner, stofgardiner, gardiner til mørklægning, markiser og så videre.

Derudover er Velux også kendt for deres vinduer til skråvægge samt til loftet – de såkaldte ovenlysvinduer. Her kan du drage nytte af de forskellige muligheder for at kontrollere og betjene gardinerne, som både omfatter traditionelle gardinsnore, samt moderne elektriske kontrolsystemer. 

Hos Gardinmageren har vi stor erfaring med at montere alle former for gardiner og markiser fra Velux. 

Du skal derfor være meget velkommen til at kontakte os i dag til en snak om, hvordan vi bedst kan hjælpe dig med at finde frem til de bedste Veluxgardiner til din bolig eller dit kontor.

Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Blå VELUX gardin der mørklægger
Blå VELUX gardin til mørklægning
VELUX gardin plisségardiner med buttom up top down funktion
Buttom up top down til VELUX gardin
VELUX gardin med persienne i hvid
VELUX gardin med persienne
VELUX gardin røde der fungerer som mørklægning
Sov bedre med VELUX gardin med mørklægningsstof

Kontakt os i dag for at få dine Velux gardiner

Der findes rigtig mange forskellige typer af Velux gardiner. Så hvilken type af gardin er det bedste for din bolig eller din arbejdsplads?

Hvordan kan du bedst vælge de rette gardiner til dine behov og din smag?

Uanset hvilken type af Velux gardiner, som du måtte ønske dig, så kan Gardinmageren hjælpe dig!

Vi har næsten 10 års erfaring som gardineksperter med opmåling og montering af gardiner – samt vejledning og rådgivning af vores kunder. 

Kontakt os i dag – giv os et ring eller udfyld kontaktformularen til højre. Vi glæder os til at tale med dig!

RING 44 44 55 55
... eller udfyld formularen og fortæl mig, hvad du ønsker.
Jeg tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Udover VELUX gardin, findes der også…

Solafskærmning med mørklægning til skråvinduer

Mørklægningsgardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Persienner

Persienner

Lamelgardiner Hvide og lange

Lamelgardiner

Gardin til Velux vinduer

Gardiner til Velux vinduer kommer i alle afskygninger og designs. For som sagt, så er Velux både kendt for deres gardiner og deres funktionelle vinduer, som er i særdeles høj kvalitet.

Netop fordi Velux laver forskellige typer af vinduer, hvoraf nogle er banebrydende i deres designs, er det også vigtigt, at du får gardiner, som er fremstillet til netop disse typer af vinduer.

Og her er det altså bare bedst at købe de gardiner, som er beregnet til brug i de pågældende typer af vinduer!

Med de mange forskellige gardiner til Velux vinduer, kan du nemt kontrollere belysningen i rummet i løbet af dagen. Du kan også ganske nemt trække gardinerne for og fra efter behov samtidig med, at du kan holde insekter ude i sommermånederne med de særlige Velux insektnet.

 Når Gardinmageren kommer på besøg hos dig, kan du se vores store udvalg af gardiner til Velux vinduer – og vi garanterer, at du bliver tilfreds med dine nye gardiner! 

Velux ovenlys gardin

Velux ovenlys gardiner er særligt fremstillede til fladttagsvinduer og ovenlysvinduer.

Særligt Velux’ ovenlysvinduer og tagvindue kan sidde på svært tilgængelige steder, som er uden for rækkevidde. Derfor kræver det også nogle specielle typer af gardiner, som ikke kun er funktionelle og effektivt kan afskærme for solens stråler, men også nemt kan trækkes fra og for.

Flere af disse typer af gardiner kontrolleres med en håndholdt fjernbetjening eller en knap på væggen.

Hos Gardinmageren kan vi ikke hjælpe dig med at installere dine Velux vinduer for dig – men til gengæld er vi eksperter i alt, der hedder montering af gardiner til vinduerne!

Alle typer gardiner til din bolig og dit kontor

Uanset hvilken type af gardiner, som du måtte ønske dig til din bolig eller dit kontor, så kan du altid regne med, at der er gardiner fra Velux. Hos Gardinmageren kan vi hjælpe dig med at vejlede dig omkring de bedste Velux gardiner, lige fra lamelgardiner over foldegardiner og persienner til insektnet.

Ligeledes kan vi hjælpe dig med at finde de rette mørklægningsgardiner og solafskærmning. Og hvis ikke du har hørt om Velux’ rulleskodder endnu til at afskærme fra solens stråler, så kan vi vejlede dig omkring, hvordan de virker!

Den store fordel ved at få Velux gardiner er, udover at de er i utrolig høj kvalitet, at gardinerne også er skræddersyet fra fabrikken til Velux vinduerne. Dette gør det nemt at montere og sætte op, hvis du skulle vælge selv at gøre det.

Du kan også få hjælp fra os til at montere dine gardiner for dig. Dette kan være særligt nyttigt, hvis du skal have gardiner til dine tagvinduer eller vinduerne på skråvæggen. 

Hvem er Velux?

Velux er en dansk virksomhed som siden 1941 har produceret gardiner og vinduer. Her er der tale om et af de mest berømte producenter af gardiner i hele verden.

Uanset hvilken type af gardin, som du måtte ønske dig til din bolig eller dit kontor, så er det noget, som Velux fremstiller.

Hos Gardinmageren er vi derfor også meget stolte af at kunne tilbyde dig et stort udvalg af forskellige typer af Velux gardiner, blandt andet mørklægningsgardiner, rullegardiner samt plisségardiner fra Velux.

Og Gardinmageren står naturligvis altid klar til at rådgive dig og vejlede dig omkring de rette gardiner fra Velux.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig bedst. Ring eller skriv – vi glæder os til at høre fra dig!