fbpx
Designers Guild gardiner

Gardiner fra Designers Guild er kendetegnet ved deres exceptionelt høje kvalitet og designs.

 

De er ideelle til både boligen og arbejdspladsen. Læs mere her!

Kontakt Gardinmageren
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Duettegardiner med buttom up top down funktion

Designers Guild gardiner

Designers Guild gardiner er kendetegnet ved at være gardiner i ekstremt høj kvalitet og med stof mønstre fra hele verden. Stoffet fremstilles i lækkert gardinstof lige fra egyptisk bomuld over linned og til damask, og henvender sig til den stilbevidste kunde.

Hos Gardinmageren er vi derfor meget stolte af at kunne forhandle disse gardiner og rådgive dig som kunde til at finde de rette Designers Guild gardiner.

Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Duettegardiner todelte til mørklægning og afskærmning
Lyse lette gardiner
Duette gardin med dobbelt plissé der fungerer som energigardin
Velourgardiner grønne og beige
Duettegardiner grå uden snore
Blomstrede gardinstof
Lyse duette gardiner der er energivenlige
Mønstrede stof fra Designers Guild

Gardinstof og designs til den stilbevidste kunde

For den stilbevidste kunde er Designers Guild gardinerne ikke blot et funktionelt element – de er en mulighed for at skabe et unikt udtryk og sætte tonen i ethvert rum.

Uanset om du er på udkig efter noget klassisk eller moderne, diskret eller dramatisk, er der helt sikkert enten foldegardiner, rullegardiner eller mørklægningsgardiner fra Designers Guild, der opfylder dine behov.

Fra nye gardinløsninger, der er lette og luftige, og til mere rustikke og tunge gardinløsninger, så er Designers Guild gardiner designet til at gøre dit hjem smukkere og give ethvert interiør en følelse af rummelighed.

RING 44 44 55 55
... eller udfyld formularen og fortæl mig, hvad du ønsker.
Jeg tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Udover isolerende gardiner, findes der også…

Rullegardiner

Rullegardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Persienner

Persienner

Lamelgardiner Hvide og lange

Lamelgardiner

Nye gardiner med et eksklusivt look

Designers Guilds gardinkollektion indeholder en række forskellige farver, mønstre, stilarter og design at vælge imellem.

Uanset om du er på udkig efter noget traditionelt eller moderne, er der helt sikkert et gardin, der opfylder dine behov.

Og da hvert gardin er fremstillet af materialer af høj kvalitet, kan du være sikker på, at dit køb vil holde i mange år fremover.

Hvis du ønsker at købe nye gardiner fra Designers Guild, skal du sørge for at tjekke Designers Guild-kollektionen ud. Med fokus på kreativitet, innovation og kvalitet vil disse gardinløsninger helt sikkert tilføje skønhed og stil til ethvert rum.

Desuden gør Designers Guilds etiske indkøbspolitik og den bæredygtige produktion dem til et køb uden dårlig samvittighed, som du kan føle dig godt tilpas ved.

Hvem er folkene bag Designers Guild gardiner?

Designers Guild blev etableret i 1970 af Tricia Guild med fokus på design af høj kvalitet. I dag tilbyder virksomheden en bred vifte af produkter til boligindretning, herunder forskellige typer gardiner i fantastiske designs.

Det, der adskiller Designers Guild gardiner fra andre mærker, er kombinationen af kreativitet, innovation og kvalitet. Lad os tage et nærmere kig på, hvad der gør disse gardinløsninger så specielle.

Designers Guilds designfilosofi

Designers Guild-filosofien er baseret på kreativitet, innovation og kvalitet i deres design. Denne kombination resulterer i unikke gardiner, der helt sikkert vil pynte i ethvert rum.

Ud over at være æstetisk tiltalende er disse gardiner også fremstillet af etisk producerede materialer og er fremstillet på bæredygtig vis. Denne forpligtelse til etik og bæredygtighed sikrer, at du kan nyde dine stofgardiner med deres lækre design uden dårlig samvittighed.

Få en luksuriøs gardinløsning

Gardinerne er designet til at give dig et luksuriøst udseende og en luksuriøs følelse i din indretning. Sortiment omfatter alt fra gennemsigtig voile til tunge mørklægningsgardiner i dristigt design og sofistikerede flader, med både moderne og tidløse stilarter.

Og ikke nok med det, for den ultimative bekvemmelighed er hvert enkelt Designers Guild-gardinerne leveres med en forudmålt længde, så du kan hænge dem op uden at skulle bekymre dig om at tilpasse deres størrelse.

For at dine ye gardiner kan holde sig smukke i længere tid, er kollektionen designet med slidstærke stoffer og fås i et væld af farver og mønstre.

Gardinløsninger fra Designers Guild vil helt sikkert tilføje luksus og raffinement i indretningen, og Gardinmageren hjælper dig godt på vej. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig – du får altid god vejledning!

Designers guild stof

Både stoftyper, farver og mønstrer, der benyttes i de forskellige gardinløsninger, giver mulighed for at indrette det perfekte, stilfulde og behagelige opholdsrum i hjemmet eller på kontoret

Tekstilstofferne fremstilles med inspiration fra hele den store verden. Således finder du mønstre og motiver på Designers Guild stof, hvor inspiration helt klart kommer fra Østen – eller Sydeuropa. Dette giver meget Designers Guild stof et varm, charmerende og indbydende udseende. Stoffet både væves, bearbejdes og trykkes med de mest moderne og skånsomme teknikker.

Nye gardiner fra Designers Guild vil helt sikkert tilføje luksus og raffinement i indretningen, og Gardinmageren hjælper dig godt på vej. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe dig!