fbpx
Leverandører med kvalitet

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Derfor er vores leverandører nøje udvalgt. Både til stofgardiner og solafskærmning.

Book et gratis opmåling
Smukke gardiner fra leverandører med kvalitet

Leverandører med stort udvalg

Hvad end du ønsker solafskærmning indenfor eller udvendig, har gardinmageren leverandører, der kan levere varen. De har alt lige fra stofgardiner, rullegardiner, persienner, lamelgardiner, foldegardiner til gardinskinner allergi- og miljøvenlige gardiner, markiser, solafskærmning og akustikløsninger.

Hver af de udvalgte leverandører har specialer indenfor deres område. Derfor er det godt at have et større udvalg. Hos Gardinmageren bestræber vi os på at give dig et godt udvalg af det bedste på markedet. Vores systue ligger ude i byen og har mange års erfaringer med at sy gardiner.

Der findes mange forskellige måder at anvende rynkebånd, og en af de mest populære er Wavesbånd. Wavesbånd kan indstilles til faste bølger der holder formen uanset hvor mange gange man kører gardinerne ud og ind. De kører perfekt med motoriserede løsninger.

I øvrigt findes der motoriserede løsninger til stort set alle gardiner og udendørs solafskærmning. Det er en kæmpe fordel, dels fordi det kan styres fra din smartphone, men du er fri for at røre ved gardinerne. Det bedste af alt er, at de kan indstilles til at køre automatisk, så undgår du, at møblerne bliver misfarvet af solen. I forhold til klimavenlige løsninger, er motoriserede gardiner også med til holdes varme inde eller ude. Få en snak med Gardinmageren, der er specialist på alle typer af løsninger. Ring nu på 44 44 55 55.

Leverandør A House Of Happiness
Leverandør Stilling
Leverandør Brustor Markiser og solafskærmning
Chivasso eksklusive gardiner
Leverandør BIO Drapilux
Leverandør Form4
Leverandør Kvadrat
Leverandør kvalitetsgardiner fra JAB
Leverandør Carlucci elegante gardiner
Leverandør Soleil Bleu gardiner
Leverandør Pagunette danske gardiner
Leverandør Stila solafskærmning
Leverandør Toppoint specielle gardiner
Leverandør VELUX ovenlysgardiner
Andreas Hansen danske gardiner
Stofgardiner med waves bånd til leverandører Andreas Hansen
Lamelgardiner fra leverandører med kvalitet
Hvide lange stofgardiner fra leverandører som Andreas Hansen
Grå gennemsigtige gardiner fra forskellige leverandører
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Hver leverandør har deres speciale

Når vi er ude og måle op til gardiner og solafskærmning, så skulle man tro at alle vinduer er ens, men det er de ikke. Derfor er det godt for os at have mere end en leverandør, således at valgmuligheder bliver større. Selv om de fleste starter ud med at ville have hvide enkelte gardiner, så er det sjældent virkeligheden. Der findes nemlig meget andet et hvide gardiner.

Mange tekstiler til stofgardiner har fantastiske mønster og farver og i dag må de gerne være en del af indretningen. Dvs. at der skal flere nuancer ind i rummet plus at det gerne må dæmpe på genklang og ekko. Nyere boliger er bygget i beton og hvis man ikke får gardiner op, kan lydene være ubærelige. Gardiner giver en dæmpende fornemmelse og nogle vælger endda tykke velour, da de giver en ekstra god effekt. Tag fat i Gardinmageren, hør hvad der er at muligheder og kan de passe ind til jeres interiør og indretning?

Udfyld formularen

RING 44 44 55 55
... eller udfyld formularen og fortæl mig, hvad du ønsker.
Jeg tager kontakt til dig hurtigst muligt.