fbpx
Persienner til din bolig

Persienner er både alsidige og smukke, og ser lige pæne ud i kontoret på din arbejdsplads så vel som i køkkenet eller stuen i dit hjem.

Kontakt gardinmageren
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Mørke persienner til stuen

Persienner giver glæde

De persienner, du vælger, har stor betydning for, hvordan de enkelte værelser i din bolig eller på dit kontor tager sig ud. Persiennerne er nemlig med til at forme udtrykket, som hvert værelse har – ligesom gulvet, møblerne og farven på væggen.

Skal persiennerne være nemme at holde rene, eller er deres udseende og funktion vigtigere? Du kan altid få råd og vejledning fra Gardinmageren! 

Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

zoom ind på bronzefarvede persienner
Zoom ind på bronzefarvede persienner
Grønne persienner til køkkenet
Grønne persienner til køkkenet
Lyse persienner i stuen
Hvide persienner i stuen
Smalle persienner til stuevinduet
Smalle persienner til stuen

Invester i nogle gode og holdbare persienner – start her

Der findes mange forskellige typer af persienner på markedet, og det kan være svært at beslutte, hvilken type der passer bedst til dit hjem eller kontor.

Med så mange forskellige typer af persienner, hvordan vælger du de rigtige til dine behov?

Skal du installere dem eller få en professionel til at gøre det for dig? Hvis du vælger selv at montere dem, har du så brug for specialværktøj og en stige?

Uanset om du leder efter træpersienner, metalpersienner, plastikpersienner eller specialfremstillede persienner, så kan Gardinmageren hjælpe dig!

RING 44 44 55 55
... eller udfyld formularen og fortæl mig, hvad du ønsker.
Jeg tager kontakt til dig hurtigst muligt.

Udover persienner, findes der også…

Rullegardiner

Rullegardiner

Plisségardiner

Plisségardiner

Solafskærmning med screens

Solafskærmning

Lamelgardiner Hvide og lange

Lamelgardiner

Fordelene ved persienner

Persienner beskytter mod solens lys ved at reducere mængden af sollys, der kommer ind i et rum. Dette kan især være nyttigt i sommermånederne, hvor solen er stærkest og kan gøre et rum meget varmt. Desuden kan de hjælpe med at reducere refleksioner på computerskærme, hvilket kan være særligt vigtigt på kontoret på arbejdspladsen

Samtidig er persienner et populært valg i boliger, fordi de kan sikre privatlivets fred og skabe mere mørke om aftenen, når du skal sove. Persienner kan trækkes op eller ned for at sikre, at ingen kan se ind i hjemmet, og de kan også vinkles for at lukke den helt rigtige mængde lys ind. Det gør dem til et alsidigt valg til ethvert rum i huset.

Persienner er populære til mange rum i huset, men de kan være særligt nyttige i soveværelset, hvor du måske ønsker at sove i fuld mørke eller blot reducere mængden af sollys, der kommer ind i løbet af dagen. De kan også bruges i stuen, på hjemmekontoret og i andre rum, hvor du ønsker at have en vis kontrol over mængden af lys, der kommer ind.

Med andre ord, persienner:

  • Er effektiv solafskærming
  • Kan hjælpe med temperaturregulering
  • Kan skabe mørke og lysregulering
  • Er med til at sikre dig mere privatliv
  • Er smuk og funktionel afskærmning af dine vinduer

De mest populære typer af persienner er træpersienner og aluminiumspersienner – du har mange valgmuligheder!

Persienner af træ

Persienner af træ er et klassisk valg og kan give dit hjem eller kontor et varmt og naturligt udseende. De er også meget holdbare og nemme at vedligeholde. Træpersienner findes i mange forskellige stilarter og størrelser, så du kan finde den, der passer perfekt til dit rum. De fungerer også godt sammen med andre typer af vinduesbehandlinger, f.eks. rullegardiner og stofgardiner.

Der er tre hovedtyper af træ, der bruges til at lave træpersienner. Diss er eg, fyr og ask, og de er alle stærke og smukke materialer. Så uanset hvilken træsort du vælger, kan du være sikker på, at dine persienner vil holde i mange år fremover.

Træpersienner leveres med lameller i forskellige bredder. De fleste lameller er omkring 25 mm brede, men du kan finde bredere eller smallere lameller alt efter dine behov. Hvis du har et stort vindue, kan du vælge bredere lameller, så persiennerne dækker en større del af vinduet.

Montering af træpersienner er en ret enkel proces, men hvis du ikke er sikker på dine gør-det-selv-færdigheder, er det altid bedst at hyre en professionel. Gardinmageren kan altid hjælpe dig med at opmåle og montere dine persienner perfekt og kan ogsåvejlede dig om, hvilke farver er tilgængelige på markedet.

Hvis du er på udkig efter et klassisk look, der vil holde i mange år, så er træpersienner et godt valg.

Persienner af aluminium og metal

Persienner af aluminium kan være en god mulighed af flere grunde. For det første er de utroligt holdbare og kan holde i mange år med minimal vedligeholdelse. De er også nemme at rengøre, hvilket betyder, at de forblive flotter uanset hvad.

Derudover er aluminiumspersienner et godt valg til, når der skal lukkes af for solens skarpe stråler, hvilket hjælper med at holde dit hjem eller kontor køligere.

Der er nogle få ting, du bør vide, før du køber persienner i aluminium. Aluminiums-persienner:

  • Kommer i mange farver
  • Er billige
  • Er ideelle i vådrum

For det første fås de i mange forskellige farver, så du kan altid finde det perfekte match til dit hjem eller kontor.

Aluminiumspersienner er en af de billigste typer persienner, der findes, og de giver stadig alle de fordele, som andre typer persienner tilbyder. Så hvis du er på udkig efter en billig måde at forbedre indretningen og stilen i dit hjem eller kontor på, så er aluminiumsgardiner et godt bud på en holdbar løsning.

Persienner af aluminium er også et godt valg til vådrum. Det skyldes, at de er vandafvisende og nemme at rengøre. Det er derfor, at man oftere finder persienner af metal på badeværelset i stedet for persienner af træ.

Aluminiumspersienner er et godt valg for de fleste – men er du i tvivl, kan Gardinmageren rådgive dig.

Persienner efter mål – hvad skal du vide?

Der er nogle få ting, du skal tage hensyn til, når du bestiller persienner efter mål, men bare rolig – vi er her for at hjælpe dig! For det første, skal du altid være sikker på, at persiennerne passer perfekt! Kun når du får persienner efter mål, kan du sikre dig, at persiennerne afskærmer hele dit vindue og ikke er for store eller små.

Du skal selvfølgelig også beslutte, hvilken type persienne du vil have. Ønsker du træpersienner for et naturligt look? Eller metalpersienner for et mere moderne udtryk? Alternativt kan plastikpersienner være en god budgetmulighed.

Når du har besluttet dig for materialet, skal du vælge størrelsen. Persienner fås i standardstørrelser, men hvis dit vindue har en usædvanlig form eller størrelse, skal du måske bestille specialfremstillede persienner.

Derfor anbefaler vi altid, at du får persienner efter mål. For godt nok er persienner i standardstørrelse billigere, men det er sjældent besværet værd, hvis ikke de passer til dit vindue perfekt.

Endelig skal du beslutte, hvordan du vil bruge dine persienner. Vil du bruge dem alene, eller vil du gerne bruge dem sammen med rullegardiner eller stofgardiner?

Hvis du ikke er sikker på, hvilke muligheder der er de rigtige for dig, vil vores hold af gardineksperter gerne rådgive dig – helt gratis! Kontakt os i dag – vi glæder os til at høre fra dig!