fbpx
Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner Nordsjælland

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Gardiner Nordsjælland

 

Gardinmageren hjælper dig, når du ønsker at købe nye gardiner i Nordsjælland.

Med vores mange års erfaring med gardiner hjælper vi dig til at finde de rette gardiner til din bolig eller til din virksomhed.

Når du skal have nye gardiner i Nordsjælland, kan du få gratis besøg af gardinbussen.

Under besøget hjælper vi dig med at måle op til dine skræddersyede gardiner og tilbyder dig gratis rådgivning om den ønskede type gardiner. Det er en stor fordel for dig at få gratis besøg af vores gardinbus i Nordsjælland.

Så kan du nemlig tale med en gardinekspert i de lokaler, hvor dine gardiner skal hænges. Vi kører over hele Nordsjælland – kontakt os i dag.

Persienner-Nordsjaelland
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Gardinbussen Nordsjælland

Du kan booke et gratis besøg af vores gardinbus i Nordsjælland på den adresse, hvor gardinerne skal hænge. Så får du professionel hjælp og rådgivning omkring dine ønsker til gardiner.

For det ér en stor beslutning at skulle investere i nye gardiner, persienner eller solafskærmning – og så er det bare rart at kunne få gratis og uforpligtende hjælp af en ekspert.

Når du vælger Gardinmageren, får du gardinløsninger – og rådgivning – i den bedste kvalitet.

Kontakt os i dag, og så finder vi et tidspunkt, som passer dig til at få besøg af gardinbussen.

Udfyld formularen

Ring på 44 44 55 55 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gardiner-Nordsjaelland
Up-and-down-gardiner
Plissegardiner-Nordsjaelland-fra-Gardinmageren
Gardiner-og-persienner-Nordsjaelland

Professionel rådgivning så du får de rette gardiner

Vi ved, at det kan være en udfordring at finde de rette gardiner til dit hjem. Derfor tilbyder vi dig kompetent rådgivning dér, hvor gardinerne skal hænge, så du kan træffe det rette valg.

Vores erfarne personale står altid klar til at hjælpe dig med at finde de gardiner, der passer bedst til din indretning og dine behov. Vi lytter til dine ønsker, og sammen finder vi den bedste løsning til dig og dit budget. Når du handler gardiner hos Gardinmageren, så kan du trække på vores 15 års erfaring med alt indenfor gardinernes store verden – det er din sikring for, at du får den bedste løsning til netop dine vinduer og ønsker.

Vi kører over hele Sjælland og Nordsjælland, og du kan således få besøg i Birkerød, Frederikssund, Helsinge, Helsingør, Hillerød, Hørsholm og resten af Nordsjælland.

 

Vi måler op til dine skræddersyede gardiner

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dine gardiner passer perfekt til dine vinduer. Derfor tilbyder vi en gratis opmålingsservice, hvor vores erfarne montører kommer ud til dig og sikrer, at dine nye gardiner bliver skræddersyet til netop dine mål. Det første møde tager ca. 1 time med opmåling og rådgivning til at vælge nye gardiner.

Vi har stor erfaring med at skabe sammenhæng mellem gardiner og indretningen, så du kan være sikker på, at dine nye gardiner passer perfekt ind i dit hjem eller erhvervsmiljø. Vi er med dig hele vejen i processen.

Sådan foregår det, når du får gardiner skræddersyet

Vi tilbyder skræddersyede gardiner, der passer perfekt til dine vinduers mål og opfylder dine ønsker og behov. Dette er især nyttigt i ældre bygninger, hvor vinduerne ikke har standardmål.

Når vores gardinbus besøger dig i Nordsjælland, medbringer vi et bredt udvalg af vareprøver, så du kan se og mærke kvaliteten af vores gardiner. Vi har et stort udvalg af forskellige materialer, farver og mønstre, så du kan finde præcis de gardiner, der passer til din smag og indretning.

Typisk tager det ca. mellem 10 – 14 dage at få gardinerne skræddersyet, efter du har afgivet din bestilling.

Hjælp til at montere gardinerne

Vi tilbyder også professionel hjælp til at montere dit nye gardin eller gardiner. Så er du nemlig sikret, at dine skræddersyede gardiner bliver hængt op korrekt og ser perfekte ud. Vi har det nødvendige værktøj og ekspertise til at sikre dig en professionel og problemfri montering.

Nye gardiner til din bolig eller som erhvervsløsninger

Vores gardiner er ikke kun til private hjem – vi har nemlig også mange tilfredse erhvervskunder. Vi tilbyder således skræddersyede gardinløsninger til kontorer, butikker, restauranter og andre erhverv. Vores professionelle rådgivning og høje kvalitet gør os til det oplagte valg, når du skal indrette dine erhvervslokaler.

Vi har stor erfaring med at levere gardinløsninger til erhvervskunder, og vores kompetente rådgivning sikrer, at du får de perfekte gardiner, der passer til netop dit erhvervsmiljø. Vi kan også levere gardiner i specialmål, så du får præcis de gardiner, du ønsker.

Vores gardinbus kommer gerne ud til dig og giver dig en gratis og uforpligtende besøg, hvor vi kan rådgive og vejlede dig i valget af gardiner.

Vi har et bredt udvalg af vareprøver med, så du kan se og mærke kvaliteten af vores gardiner, inden du træffer din beslutning. Vi sørger også for en gratis opmåling af dine vinduer, så du kan være sikker på, at dine nye gardiner passer perfekt.

Hjælp til alle forskellige gardintyper i Nordsjælland

Vi tilbyder mange forskellige typer gardiner i høj kvalitet til både private hjem og erhverv.

Uanset om du ønsker:

 • Solafskærmning
 • Markiser
 • Persienner
 • Foldegardiner
 • Rullegardiner
 • Plisségardiner
 • Lamelgardiner
 • Mørklægningsgardiner

… så kan vi hjælpe dig med at finde alle slags gardiner, der matcher resten af dine boligtekstiler. Fra dit sommerhus i Gilleleje til kontorlokalerne i Hillerød vælger mange mennesker at få besøg af vores gardinbus.

Mange tilfredse kunder gennem 15 år

Vi har mange tilfredse kunder i Nordsjælland, der har valgt vores gardinløsninger til deres hjem eller kontorer.

Vores kompetente rådgivning og skræddersyede gardiner har gjort en forskel for vores kunder. De har oplevet, hvordan vores gardiner har forvandlet deres rum og skabt den perfekte atmosfære.

Med vores 15 års erfaring har vi da også set alle typer af vinduer og fremstillet flotte gardinløsninger til dem alle efter alle kunstens regler. Derfor er vi også sikre på, at vi kan hjælpe dig – hvad enten du har brug for solafskærmning til din kontorbygning eller har brug for et gardin til din stue, dit kontor eller dit køkken.

Ved et besøg af vores gardinbus får vi afklaret den bedste løsning for dig, baseret på vores erfaring gennem mange år, uanset om du ønsker panelgardiner, stofgardiner eller noget helt andet til din boligindretning – så du også bliver til en af vores mange tilfredse kunder!

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker at købe nye gardiner samt få gardin butikken og vores mobile showroom direkte til dig, så skal du være hjerteligt velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller ved at udfylde kontaktformularen på siden her.

Åbningstider

Vores telefoner er åbne som følger:

 • Mandag: 9.30 – 16.30
 • tirsdag: 9.30 – 16.30
 • Onsdag: 9.30 – 16.30
 • Torsdag: 9.30 – 16.30
 • Fredag: 9.30 – 16.30

Efter aftale kommer vi gerne på besøg hos dig i ydertiderne af dagen med gardinbussen – vi ved jo, at du har travlt i løbet af dagen.

Giv os et ring, eller send os en mail – vi glæder os til at høre fra dig!