fbpx

Gardiner Ballerup

Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Hvis du skal have nye gardiner i Ballerup, så kan du få hjælp af Gardinmageren. Så kan du trække på vores 15 års erfaring med alt indenfor gardinernes store verden.

Vi har hjulpet mange boligejere og især virksomheder i Ballerup med at få nye gardiner. Hvis du repræsenterer et firma og skal montere dit nye gulv i virksomheden eller skal have en anden type ombygning, så har du ofte også brug for at få installeret gardiner. Her kan vi hjælpe med vores store erfaring med gardiner til både private hjem og virksomheder.

Vi har rådgivet om og monteret alle typer af gardiner. Derfor kan du være sikker på, at du får den rette løsning, når du handler hos os.

Vi kører over hele byen og kan derfor også hjælpe dig med gardinerne i København, Frederiksberg og Lyngby.

Persienner-ballerup
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Få gratis besøg af gardineksperten

Når du skal have gardiner i Ballerup, så kan du få gratis besøg af vores gardin eksperter. Det har den store fordel for dig, at du slipper for at tage ind til en gardinbutik i København eller til Botex Frederiksberg, for eksempel, men kan få gardinbutikken direkte hjem til dig.

Derved sparer du både tid og udgifter til parkeringsplads inde i byen. Samtidig kan du også tale med gardin eksperten i det rum, hvor gardinerne skal hænge. Butikken finder du således hjemme hos dig!

Gardinmanden har stor erfaring med alle former for gardiner, og derfor kan du godt regne med, at han har nogle tips til dig, som du vil kunne få gavn af, når du skal have gardiner.

Udfyld formularen

Ring på 44 44 55 55 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Smukke-og-blomstrede-gardiner-i-ballerup
Up-and-down-gardiner
Plissegardiner-i-Ballerup-fra-Gardinmageren
Gardiner-og-persienner-i-Ballerup

Sådan foregår et besøg af gardinbussen i Ballerup

Når du får et opmålingsbesøg hjemme hos dig, så tager det er sjældent længere end 1 time. Ved besøget har du mulighed for at se vareprøver af de forskellige typer af gardiner, persienner eller markiser.

Det kan hjælpe dig noget bedre at visualisere, hvordan gardinerne vil tage sig ud i lige netop din indretning. Samtidig har du også mulighed for at føle, at røre ved og mærke på stoffet.

Så kan du finde de bedste gardiner til din boligindretning, lige fra gardiner i klassisk design, til et kæmpe udvalg af stofgardiner og mere specialiserede gardiner med særlig funktionalitet.

Et opmålingsbesøg hjemme hos dig er altså en god mulighed for at du kan få de bedste typer af gardiner til lige netop din indretning.

Gardiner Ballerup: Få nye gardiner efter mål

Ved hjælper dig som vores kunde med at få lavet gardiner efter mål. For vinduer er forskellige, og der er mange typer af især ældre vinduer, som har anderledes mål end standardgardiner.

Vi hjælper dig med at måle op, så du slipper for at gøre det, og at vi har mange typer af gardinstoffer med i moderne materialer.

Du kan få både moderne persienner efter mål såvel som forskellige typer kvalitets gardiner og markiser.

Smukke gardiner til dine gulve

Smukke gardiner til dine gulve kan tilføje elegance og stil til ethvert rum. Vi kan hjælpe dig med at vælge farver og mønstre, der komplimenterer din indretning og at skabe en følelse af luksus.

Vores gardiner matcher dine vedligeholdelsesfrie designgulve fra eksempelvis Nordic Roots såvel som dine smukke tæpper. Vi kan simpelthen tilbyder alle typer gardiner til alle de kendte kvalitetsgulve og tæpper på markedet.

Gardiner Ballerup: Alt indenfor gardiner og solafskærmning

Vi tilbyder alt indenfor de mest populære gardinløsninger på markedet. Vi kan således hjælpe dig, uanset om du skal have opsat:

  • Stofgardiner

  • Lamelgardiner

  • Plisségardiner

  • Mørklægningsgardiner

  • Solafskærmning

  • Markiser

… og meget andet. Få gardinløsninger, der matcher dine tæpper og din indretning i dag!

Kontakt os i dag

Giv os et ring i dag på 44 44 55 55, og så kan du booke et gratis møde på din adresse, hvor gardinerne skal hænge. Et gratis besøg af gardinbussen i Ballerup vil være det værd.

Du kan fange os på telefonen i følgende tidsrum:

Mandag: 9.30 – 16.30.

Tirsdag: 9.30 – 16.30.

Onsdag: 9.30 – 16.30.

Torsdag: 9.30 – 16.30.

Fredag: 9.30 – 16.30.

Kontakt os i dag – vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig og hjælpe dig med dine nye gardiner.