fbpx

Gardiner Helsinge

Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Skal du have gardiner i Helsinge til dit hjem eller din arbejdsplads? Hvorfor så ikke få besøg af Gardinmagerens kørende gardinbutik?

Vi kommer ud til dig på din adresse og har en masse vareprøver med i gardinbussen. Så du kan være sikker på at få gardiner, som passer til lige netop din indretning.

Skal du have gardiner i Helsinge, sparer du en masse tid, når du får besøg af vores gardinbus. Vi har mange års erfaring med at vejlede og rådgive vores kunder i Helsinge omkring gardiner, persienner og markiser.

Gardiner til alle formål

Derfor har vi også en rigtig god idé om, hvilke gardinløsninger der passer ind i forskellige indretninger. – Både i private boliger såvel som i kontorlandskabet på arbejdspladsen.

Vi arbejder sammen med nogle af de største gardinleverandører på markedet. Derfor har vi mange forskellige slags gardiner fra forskellige brands. Vi kan også hjælpe dig med at montere lydisolerende gardiner og akustikplader på arbejdspladsen foruden solafskærmning.

Vi kører over et stort område, så vi kan komme og hjælpe dig med at få gardiner i Nordsjælland, gardiner i Hillerød, markiser i Frederikssund, eller noget helt andet.

Kontakt os i dag! Vi glæder os til at høre fra dig.

Lækre stofgardiner fra Gardinmageren
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Få besøg af vores gardinbus i Helsinge

Vores gardinbus i Helsinge kommer hjem til dig på din bolig eller besøger dig på din arbejdsplads. Det gør det nemmere end nogensinde før for dig som kunde at købe en god gardinløsning eller solafskærmning.

Vores eksperter tager et utal af forskellige typer gardiner med, og derfor kan du både se og føle på stoffet ved besøget.

Når du får besøg af vores gardinbus og eksperter, er det derfor nemt for dig at få en ide om, hvordan gardinerne vil tage sig ud i hjemmet eller på kontoret, når de er hængt op.

Og så slipper du naturligvis også for at køre helt ind til Helsinge for at se på gardiner i en fysisk gardinbutik.

Vi gør det nemt for dig at få nye gardiner

Ved besøget af vores professionelle montør af gardiner i Helsinge, så foregår det naturligvis altid helt uforpligtende og gratis til det indledende møde. På besøget afklarer vi, om du skal have plissegardiner, rullegardiner, markiser eller noget helt andet.

Hvis du beslutter dig for at købe din gardinløsning hos os, tager vi også og måler op med det samme. Typisk tager et besøg af vores gardinbus sjældent længere end blot 1 time.

Udfyld formularen

Ring på 44 44 55 55 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Lækre gardiner Helsinge
Persienner i Helsinge - monteret af Gardinmageren
Rullegardiner i Helsinge af Gardinmageren
Smukke gardiner i Helsinge

Hjælp til at opsætte og montere gardiner i Helsinge

Vi opsætter og monterer også dine gardiner i Helsinge for dig, og vi gør det med et smil! Vi ved nemlig, at det for mange mennesker kan være rigtigt besværligt at sætte deres nye gardiner op. Så det slipper du for.

Det eneste, vi har brug for at vide, når vi skal opsætte dit gardin i dit hjem eller på din arbejdsplads, er, hvornår vi skal komme med gardinbussen.

Vi sørger for at have alt det nødvendige udstyr med til montering, inklusive en stige. Så du skal slet ikke tænke på noget – udover at glæde dig til at se dine nye gardiner.

Træk på vores 15 års erfaring med gardiner og markiser

Da vi har mange års erfaring med at opsætte gardiner, kan vi typisk også klare et besøg hurtigt, hvis der kun er tale om få gardiner, der skal sættes op. Vi kan også hjælpe dig med solafskærmning til både erhverv og private.

Du skal være velkommen til at kontakte os enten på mail eller på telefon 44 44 55 55. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

Hvilke gardiner skal det være?

Der er rigtig mange gardiner at vælge imellem på markedet – og derfor inspiration til mange indretnings ideer. Det betyder, at der er uanede muligheder for at sætte dit præg på indretningen af dit hjem eller din arbejdsplads.

For gardiner gør ikke kun hjemmet og arbejdspladsen hyggeligere, men har også en praktisk funktion. De afskærmer nemlig for solens lys og skaber mørke i lokalet. Det gør det nemmere at sove i rummet, men samtidig holder de nysgerrige blikke fra gaden ude.

Gardiner Helsinge: Gardinmageren hjælper dig på rette vej

Vi ved dog også, at det, fordi der er så mange valgmuligheder, kan være rigtig svært at foretage det rette valg.

Gardinmageren kan hjælpe dig med at finde de rette gardinløsninger og montere dem for dig.

Dette gælder, uanset om du ønsker hjælp til at finde de rette rullegardiner, plissegardiner, stofgardiner eller persienner.

Vi har nemlig mange års erfaring i at rådgive og vejlede vores kunder i Helsinge og nærheden omkring de rette gardinløsninger fra dem.

Markiser og solafskærmning

Det samme gælder, hvis du er interesseret i at købe markiser til terrassen eller en anden form for solafskærmning i Helsinge og omegn tli din virksomhed eller bolig.

Kontakt os i dag

Kontakt os i dag og giv os et ring på 44 44 55 55 eller send os en mail. Du kan også finde os på Facebook. Vi glæder os til at høre fra dig!