fbpx

Gardiner Herlev

Få flotte gardiner

Skal du have nye gardiner til boligen eller arbejdspladsen?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig.

Udfyld blot kontaktformularen, og så ringer vi tilbage snarest!

Få besøg af Gardinmageren

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Få besøg af Gardinmageren

Få en gennemgang af gardiner, markiser og solafskærmning.

Hvad fungerer, hvad skal udbedres og hvad skal skiftes ud?

Så book et gratis og uforpligtende møde hos dig, når det passer dig. Udfyld kontaktformular, og så ringer vi tilbage snarest!

RING 44 44 55 55
… eller indtast telefonnummer og
vi kontakter dig hurtigst muligt.

Nye gardiner i Herlev

Hvis du skal have nye gardiner i Herlev, så kan Gardinmageren hjælpe dig.
For når det kommer til gardiner, er der et utal af valgmuligheder.

Derfor finder mange mennesker det nyttigt at få råd og vejledning fra en ekspert.

Hos Gardinmageren er vi eksperter i gardinløsninger og kan hjælpe dig, uanset hvilken type gardin eller persienne du ønsker til dit hjem eller din arbejdsplads i Herlev.

Vi kører i Herlev, men kan også hjælpe dig med gardiner over hele København.

Kontakt os i dag for at få mere at vide om vores service i Herlev samt høre nærmere om processen!

Vi lytter til dine ønsker og ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte gardinløsning til dit hjem eller din arbejdsplads.

Persienner og gardiner i Herlev
Opmålinger til gardinløsninger

Gratis
opmåling

Få besøg af en professionel gardinekspert. Se de mange prøver fra gardinbussen og få ideer til indretning med gardiner og solafskærmning.

Få en god pris på gardinløsninger

Uforpligtende
tilbud

Når vi måler op til gardiner, solafskærmning og markiser, udregner et tilbud på stedet - Accepteres ordren, sættes den i gang med det samme.

Montering af gardinløsninger

Opsætning &
montering

Din garanti for at få professionel hjælp er, at vi selv monterer gardiner og solafskærmning. Når din ordre er klar, klarer gardinmageren monteringen.

Gardinbus i Herlev

Gardinbus i Herlev

At få gratis besøg af vores gardinbus i Herlev er det oplagte valg, så du slipper for at tage ned til en gardinbutik. Det gør det hele meget nemmere for dig, at vi bringer gardin butikken direkte til din bolig eller kontor. Når vi besøger dig i vores gardinbus i Herlev, tager vi en masse spændende og flotte vareprøver med.

Gardinbussen i Herlev er det oplagte valg og den helt rigtige løsning for dig. Når du får besøg af vores gardinbus i Herlev, så kan du træffe din beslutning efter at have set gardinstoffet i de omgivelser, hvordan de skal hæge.

Se og mærk gardinstoffet under besøget

Du kan se alle de mange gardinstoffer og persienner med dine egne øjne for at finde det, der passer perfekt til dit rum eller arbejdsmiljø.

Det giver dig mulighed for at se på materialerne, blive inspireret og beslutte, hvilken type gardin eller persienne, der passer ind i dit hjem eller til dit kontor. Vi besøger dig med vores gardinbus – så det er nemt at finde et par nye gardiner til dit hjem.

Uanset hvilke typer gardinløsninger du leder efter i Herlev, så tilbyder Gardinmageren dig den bedste rådgivning, et bredt udvalg af produkter samt professionel hjælp.
Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe et smukt rum eller en smuk arbejdsplads med nye gardiner i Herlev!

Udfyld formularen

Ring på 44 44 55 55 eller udfyld nedenstående formular og fortæl mig, hvad du ønsker og så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Smukke og blomstrede gardiner Herlev
Up-and-down gardiner
Plissegardiner i Herlev fra Gardinmageren
Persienner i Herlev

Gardinmontering i Herlev

Hvis du vil have hjælp til at montere dine gardiner eller persienner til dine vinduer, kan du også kontakte Gardinmageren. Vi har erfaring med montering og opmåling af gardiner fra mange år i faget, så vi kan garantere, at dine nye gardiner eller persienner passer perfekt ind i din bolig eller på dit kontor.

Vi kommer gerne hjem til dig på gratis besøg, og vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de perfekte gardiner eller persienner til dit hjem eller din arbejdsplads i Herlev! Kontakt os i dag ved at udfylde kontaktformularen til højre, eller er ved at give os et ring. Vi glæder os meget til at høre fra dig!

Hvorfor få rådgivning til dine gardiner?

Når det kommer til valg af gardiner, er der mange faktorer at tage hensyn til. Hvilken type stof skal gardinet være lavet af? Og skal gardinet have et særligt mønster? Har du brug for særlige funktioner i gardinet, såsom støjreduktion eller mørklægning? Skal gardinet primært være dekorativt og give et stilfuldt udtryk i indretningen med flotte farver? Professionel vejledning gør dit liv nemmere.

Vores team hos Gardinmageren kan hjælpe dig med at besvare alle disse spørgsmål og meget mere gennem professionel rådgivning. Vi samarbejder med dig for at finde de rigtige gardiner til dine vinduer eller markiser. Det gælder uanset om gardinerne er til hjemmet eller arbejdspladsen.

Gardiner Herlev: Få hjælp til mange forskellige gardintyper

Gardinmageren hjælper dig, så gardinerne matcher dine unikke præferencer, ved at tilbyde et omfattende udvalg af forskellige typer stof, farver og mønstre – derved er du altid sikret de rette gardiner.

Forskellige stofgardiner

Når det kommer til stofvalg, kan du vælge mellem et bredt spektrum af materialer, der passer til dine behov og æstetik. Gardinmageren kan præsentere dig for muligheder så som lette og luftige chiffonstoffer, som giver et blødt og romantisk udtryk. Er du i stedet til tunge, mørke fløjlsmaterialer, der tilføjer en luksuriøs følelse til rummet, så kan vi naturligvis også hjælpe.

Vi tilbyder en varieret farvepalet

Farvepaletten er lige så varieret som kundernes smag, og Gardinmageren tilbyder alt fra neutrale nuancer som hvid, beige og grå til mere dristige farver som dybblå, smaragdgrøn eller bordeaux. Udover ensfarvede muligheder kan vi også hjælpe dig med en bred vifte af mønstre, herunder blomster, geometriske former, striber og klassiske paisley-mønstre.

Få gardiner i Herlev til lige netop din smag

Gardinmageren forstår vigtigheden af at skabe et personligt præg i ethvert rum, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der imødekommer din individuelle smags. Uanset om det er moderne minimalisme, vintage charme eller boheme-inspirerede design, hjælper Gardinmageren med at realisere kundernes visioner ved at tilbyde en mangfoldig og inspirerende kollektion af gardiner.

Gardiner i alle afskygninger

Gardinmageren tilbyder dig et bredt udvalg af gardiner fremstillet af forskellige materialer såsom hør, bomuld og polyester. Vi har også en række farver, mønstre og stilarter, som du kan vælge imellem. Hvis du har brug for særlige funktioner som støjreduktion eller mørklægning, kan vi også hjælpe dig med at finde et gardin, der opfylder disse behov.

Få hjælp til følgende gardiner

  • Mørklægningsgardiner

  • Markiser til terrassen

  • Persienner

  • Plisségardiner

  • Solafskærmning

… og meget andet.

Isolerende gardiner og solafskærmning

Hos Gardinmageren tilbyder vi også alle former for isolerende gardiner og solafskærmning.

Isolerende gardiner

Isolerende gardiner er en god måde at spare energi og holde din bolig varm i de kolde måneder ved at skærme for kulden. De er fremstillet af et særligt stof, der lukker luften inde og forhindrer, at varmen slipper ud. Dette kan hjælpe dig med at spare penge på din energiregning. I tider med stigende energipriser er dette bogstavelig talt guld værd! Udgifterne til gardiner vil derfor hurtigt være dækket ind igen i forhold til alt det, som du sparer på din strømregning.

Solafskærmning

Solafskærmning og solgardiner er vigtige i sommermånederne og er et oplagt valg til en gardinløsning, der skærmer for solens kraftige stråler. For meget sol kan få dit værelse til at blive for varmt og kan også beskadige dine møbler og tæpper.

Afskærmning og solgardiner giver dig mulighed for at reducere den mængde varme, der kommer ind i dit rum, så du holder dig kølig og beskytter dine ejendele. Derved kan du holde soveværelset og stuen – eller virksomhedens kontorer – dejligt afkølet om sommeren.

Kontakt os i dag

Gardinmageren har stor erfaring i montering af alle typer gardiner og markiser i Herlev samt at vejlede dig i de forskellige former for solafskærmning og mørklægningsgardiner. Vi garanterer dig god service og en professionel installationsservice. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din indretning med gardiner.

Hvis du er usikker på, hvilken type af gardiner eller markiser der passer til dit hjem eller kontoret, kan du kontakte Gardinmageren for at få ekspertrådgivning. Med vores store udvalg af farver, mønstre, stilarter og materialer har vi helt sikkert de perfekte gardiner til at afskærme vinduet og matche med dine gulve.

Kontakt os i dag – grib din telefon eller udfyld kontaktformularen her på siden!